Doma Aktualno Trčil v zapornico in pobegnil

Trčil v zapornico in pobegnil

V petek so zagorski policisti obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami, v kateri je udeleženka prometne nesreče zaradi divjadi ustavila osebno vozilo na vozišču. Zaradi prekratke varnostne razdalje pa je v njen zadnji del vozila trčil voznik osebnega vozila. Pri tem sta voznica in sopotnica utrpeli lahke telesne poškodbe. Kršitelju pa je bil izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti II. reda je voznik z osebnim vozilom povozil kamen. Pri tem je na vozilu nastala materialna škoda za približno 500 evrov.

Nasilje v družini

V soboto so policisti v okolici Kisovca obravnavali sum kaznivega dejanja Nasilje v družini. Po vseh zbranih obvestilih so osumljencu izrekli ukrep prepovedi približevanja, zoper njega bo podana še  kazenska ovadba.

Policisti so bili obveščeni o mejnem sporu med sosedoma, kjer naj bi sosed pokosil del sosedovega travnika in pri tem prestavil še nekaj mejnikov. Na kraju so policisti ugotovili, da materialna škoda ni nastala ter da mejniki niso bili prestavljeni. Glede spora sta bila občana napotena na zasebno tožbo.

V petek v popoldanskem času so trboveljski policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom, kjer je povzročitelj trčil v zapornico in prometni znak pred objektom in s kraja nesreče pobegnil. V soboto v nočnem času so policisti intervenirali zaradi kršitve javnega reda in miru na javnem kraju. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Pobegnil s kraja nesreče

V dopoldanskem času so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, kjer je povzročitelj trčil v parkirano vozilo in s kraja nesreče pobegnil.

V nedeljo zjutraj so bili hrastniški policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru v Hrastniku, pri tem je nastalo za okoli 300 evrov materialne škode. Policisti so izsledili voznika in mu izdali plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email