Doma Aktualno Trčila in pobegnila, a so jo izsledili

Trčila in pobegnila, a so jo izsledili

Fotografija je simbolična.

Zagorski policisti so minuli petek na območju Kisovca obravnavali prometno nesrečo I.
kategorije s pobegom. Na podlagi zbranih obvestil in ogleda kraja prometne nesreče je bila povzročiteljica izsledena ter ji zaradi kršitev izdali plačilni nalog.

S strani Regijskega centra za obveščanje so bili policisti obveščeni, da na glavni cesti II. reda na relaciji Zagorje – Litija prihaja do zastojev. Patrulja je preverila navedeno relacijo in ugotovila, da vzdrževalec ceste pri galeriji izvaja preplastitev vozišča, zaradi česar je
promet urejen s semaforji izmenično enosmerno.

Prijavili krajo v trgovini

Odgovorna oseba prodajalne na območju Zagorja je podala pisni predlog za pregon kaznivega dejanja tatvine, ki je bilo izvršena 23. avgusta. Z dejanjem je do sedaj še neznana storilka povzročila materialno škodo v višini 8,99 evrov. Po zbranih vseh obvestilih bo na pristojno tožilstvo v Trbovljah podana kazenska ovadba.

Policisti so bili obveščeni o sporu, kjer je prišlo do verbalnega zmerjanja. Kršiteljici je bil zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru izdan plačilni nalog.

Na lokalni cesti v Šemniku je prišlo do nagnitve stebra, ki nosi telefonski vodnik, zaradi česar je bil le ta spuščen na cesto. Pristojni delavci so steber sanirali.

Na cesto metali kamenje

Na Policijski postaji Zagorje se je zglasil občan in naznanil, da mu je družinski član iz
denarnice odtujil gotovino. Na podlagi ugotovitev policistov je bil prijavitelj napoten na zasebno tožbo.

Na regionalni cesti Podkum – Šklendrovec je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnega roba zapeljal z vozišča in trčil v drevo. V prometni nesreči so se tri osebe lahko telesno poškodovale. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Zagorjan je obvestil policiste, da z igrišča Partizan neznane osebe na vozišče mečejo kamenje. Policisti so pregledali lokacijo, kjer pa osebe niso bile izsledene, prav tako na vozišču ni bilo opaženega kamenja.

V soboto so bili zagorski policisti napoteni na območje naselja Polšnik, kjer je občan s
traktorjem na cesto navozil zemljo in jo s tem onesnažil. Policisti so občanu zaradi kršitev določil Zakona o cesta izrekli ustrezen ukrep.

Zapeljala na nasprotni pas in trčila v vozilo

Na trojanskem klancu je prišlo do prometne nesreče I. kategorije, kjer je voznica osebnega avtomobila zapeljala na nasprotni vozni pas in trčila v nasproti vozeče vozilo. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so bili dvakrat obveščeni o nepravilnem parkiranju. Kršiteljem je bil izrečen ustrezen ukrep.

Občan je obvestil policiste, da na otroškem igrišču na območju Zagorja razgraja mladina. Ob prihodu patrulje na kraj na igrišču ni bilo več nikogar.

V nedeljo so zagorski policisti obravnavali prometni dogodek, pri čemer je zaradi
nepazljivosti občanke prišlo do manjšega premika že parkiranega vozila, ki je trčilo v tedaj mimo vozeči osebni avtomobil. O dogodku je bil napisan uradni zaznamek.

Konji so mu ušli na cesto

Trboveljski policisti so bili v petek obveščeni, da so na cesti konji, ki so ušli lastniku izza ograje in poškodovali vozilo. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Neznanec je iz vozila oškodovanca odtujil predmet. Zoper še neznanega storilca sledi kazenska ovadba.

V nedeljo so bili trboveljski policisti obveščeni o kršitvi nočnega miru in počitka. Policisti so kršiteljici izrekli opozorilo.

Print Friendly, PDF & Email