Doma Aktualno Trčila v peško

Trčila v peško

Fotografija je simbolična.

V sobotnih večernih urah so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom, kjer je neznani voznik trčil v prometni znak in odpeljal naprej. Policisti so povzročitelja izsledili in ugotovili, da je pod vplivom alkohola. Odrejen mu je bil strokovni pregled, za povzročeno prometno nesrečo pa mu je bil izdan plačilni nalog.

V petek so zagorski policisti obravnavali prometno nesrečo na parkirnem prostoru, kjer je voznica pri parkiranju rahlo trčila v peško, ki se je takrat nahajala na parkinem prostoru in se ni umaknila. Telesne poškodbe niso nastale, zoper voznico pa je bil izveden ukrep.
Trgovsko podjetje na območju Zagorja je podalo pisno prijavo o tatvini artiklov  v vrednosti 23 evrov. Po zbranih obvestilih bo zoper osumljenca, ki je bil prijet s strani varnostnika podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

V soboto so policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo na parkirnem prostoru v Kisovcu. Opravljen je bil ogled kraja prometne nesreče, povzročitelju  pa izdan plačilni nalog.
Prav tako so policisti obravnavali še dva dogodka povoženje divjadi. V obeh primerih je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

V nedeljo so policisti pri vožnji pod vplivom alkohola (0,58 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka) zalotili voznika osebnega vozila, kateremu je bil po določilih 113. ZP-1 odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Print Friendly, PDF & Email