Doma 1+1=2 Tri nagrade na mini Startup Days za zagorske dijake

Tri nagrade na mini Startup Days za zagorske dijake

Za Samanto Hucman, Katjo Drnovšek, Rebeko Smrekar, Vanjo Stanojević, Aljano Smajlović, Leilo Huremkić, Leo Fazlić in Andrejko Košir ter za Jana Vrtačnika, Sabastijana Nuhanovića, Semirja Misimija, Blaža Strgarška in njihovi spremljevalki prof. Nini Vučilovski in Azri Fazlić je bil minuli vikend zelo pester in naporen.

Z Reneejem Vozlom, mentorjem podjetniškega krožka so se udeležili (za njih prvega) podjetniškega maratona, ki ga je ob Spiritovi finančni podpori organiziral Ustvarjalnik. Potekal je na Srednji šoli v Slovenski Bistrici.

Naj ‘pitch’, naj produkt in naj družbeno koristna ideja

Udeleženci so najprej predstavili svoje ideje, nato pa so začeli razvijati produkt, ki so ga v soboto popoldan predstavili pred komisijo. Navdušenje nad dogodkom je bilo popolno, saj so naši dijaki dobili kar tri od petih nagrad.

Vanja Stanojević je dobila nagrado za Naj ‘pitch’ oziroma predstavitev produkta skupine, v kateri je bila tudi Andrejka Košir. Leila Huremkić in Semir Misimi sta bila v skupini, ki je dobila nagrado za Naj produkt. Samanta Hucman, Katja Drnovšek, Rebeka Smrekar in Blaž Strgaršek pa so dobili nagrado za Naj družbeno koristno idejo. In če bi razglasili najbolj srčno in prizadevno ekipo, potem bi si to priznanje prislužila ekipa Srednje šole Zagorje.

Zdenka Resnik

Print Friendly, PDF & Email