Doma Aktualno Ukradel anteno

Ukradel anteno

Fotografija je simbolična.

Trboveljski policisti so včeraj dopoldan zasegli vozilo večkratnem kršitelju cestno-prometnih predpisov vozilo, sledi obdolžilni predlog na sodišče.

Zagorski policisti so dopoldan obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je v času med 4. in 5. novembrom iz osebnega avtomobila znamke Toyota Yaris odlomil strešno anteno, jo odnesel in lastnika oškodoval za okoli 200 evrov.
Policisti so sprejeli zapisnik o sprejemu ustne ovadbe in o zadevi obveščajo pristojno državno tožilstvo.

Trčila na Cankarjevem trgu

Popoldan so bili policisti napoteni na Cankarjev trg, kjer je prišlo do prometne nesreče I. kategorije, kjer je nastala majhna materialna škoda. Na kraju so policisti skladno z določili 4. odstavka 111. člena ZPrCP odstopili od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov, potrebnih za odločitev o prekršku pri prometni nesreči z majhno poškodbo, o tem obvestili udeležence prometne nesreče ter pred odstopom od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov ugotovil ali voznika in vozili izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu. Pogoji so bili izpolnjeni, zato je bilo izdano Obvestilo o odstopu.

Print Friendly, PDF & Email