Doma Aktualno V Hrastniku zagorelo

V Hrastniku zagorelo

Fotografija je simbolična.

Včeraj ob 14.57 je v Prapretnem v občini Hrastnik v gozdu zagorelo listje in podrast. Gasilci PGD Hrastnik – mesto in PGD Prapretno so pogasili požar in pregledali okolico požara. Zaradi nevarnosti ponovnega vžiga bodo gasilci kasneje izvedli ponovni pregled terena, so sporočili na Regijskem centru za obveščanje.

Povozil kamenje na Zasavski

Zagorski policisti so včeraj dopoldan sodelovali v načrtovanem skupnem nadzoru z redarjem Medobčinskega inšpektorata in redarstva Zasavje. Tako sta policist in redar
po obvestilu občana o zaparkiranju njegovega vozila, dvema kršiteljema izdala obvestilo o prekršku.

Popoldan so bili obveščeni, da je voznik na Zasavski cesti povozil kamenje. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče ter dogodek evidentirali.

Obveščeni so bili tudi o prometni nesreči z materialno škodo in pobegom na parkirišču. Neznani voznik je z vozilom trčil v parkirano vozilo udeleženke ter s kraja prometne nesreče odpeljal, ne da bi soudeleženemu v prometni nesreči posredoval potrebne podatke.

Ukradel registrske

V Trbovljah je neznanec iz parkiranega vozila ukradel registrski tablici številka KP VE-750.

Pri kontroli prometa so policisti ustavili 20-letnega voznika osebnega avtomobila, ki ni bilo tehnično brezhibno, saj je imelo izrabljene pnevmatike. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je voznik vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in je odklonil preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled, da bi se ugotovila prisotnost prepovedanih drog. Vozilo so mu zasegli, zoper njega pa podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Iz kleti odpeljali 1000 evrov vredno kolo

Neznanec je ponoči vlomil v klet v stanovanjskem bloku v Trbovljah in ukradel gorsko kolo znamke Scott ter s tem lastnika oškodoval za 1000 evrov.

V popoldanskem času je na parkirišču v Trbovljah neznani voznik trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnika ali policijo.

Print Friendly, PDF & Email