Doma Aktualno V nesreči trije poškodovani

V nesreči trije poškodovani

V včerajšnji prometni nesreči, ki se je okoli 20.30 zgodila na regionalni cesti v Hrastniku, je prišlo do trka dveh osebnih vozil.

Gasilci PGE Trbovlje in PGD Hrastnik mesto so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja ter z absorbentom posuli cestišče. V nesreči so bile poškodovane tri osebe, so sporočili na Regijskem centru za obveščanje.

Po poročanju policistov je šlo za prometno nesrečo z lažjimi poškodbami. Voznik osebnega vozila znamke R clio je vozil po Cesti 1. maja v Hrastniku iz smeri Zasavske ceste proti Dolu pri Hrastniku, pri tem pa z vozilom zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je takrat pravilno pripeljal voznik specialnega vozila policije znamke Renault master. Vozili sta čelno trčili, pri tem pa sta oba voznika in potnik v vozilu policije utrpeli lažje poškodbe in so pomoč iskali v SB Trbovlje. V nesreči je nastalo za okoli 5000 evrov škode. Povzročitelju nesreče je bil izdan plačilni nalog.

Vdrli v računalniški sistem

Trboveljski policisti so bili v jutranjih urah obveščeni in obravnavali sum kaznivega
dejanja vdora v računalniški sistem, kjer je po odpiranju datoteke zakriptiralo sistem. Zbiranje obvestil se nadaljuje.

V dopoldanskih urah so policisti obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini, storilcu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja.

Okoli 16. ure so bili policisti obveščeni, da je pred lokalom nezavarovan pes. Izsledili so lastnika psa in mu izrekli globo.

Nekaj pred 16. uro so bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo motorista, ki je v nesreči utrpel lahko telesno poškodbo.

Kolesaril pod vplivom drog

Zagorski policisti so intervenirali v zasebnem prostoru, pri domnevnem sporu med
izvenzakoncema, o katerem nas je obvestila mati od enega izmed njiju. Policisti še zbirajo obvestila, v primeru suma storitve kaznivega dejanja ali prekrška, bo izveden ustrezen ukrep.

Policisti so pri kontroli prometa izvedli postopek z udeležencem v prometu, ki je vozil kolo pod vplivom drog. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email