Doma Aktualno Velika tatvina v Kisovcu

Velika tatvina v Kisovcu

Fotografija je simbolična

V petek so trboveljski policisti kršitelju zasegli tablete, za katere se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po opravljeni analizi snovi zoper kršitelja sledi hitri postopek.

V soboto so policisti zaradi vožnje pod vplivom alkohola ustavili voznika, odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje.

Ukradel nafto in akumulatorje

Policisti so bili obveščeni o tatvini nafte in akumulatorjev iz parkiranega tovornega vozila. Glede okoliščin dogodka nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V petek popoldan so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju v Kisovcu, ko sta se dva vinjena občana nasilno vedla do drugega občana. Policisti so kršiteljema izdali plačilne naloge.

Policisti so v nočnem času pri nadzoru gostinskega lokala ugotovili kršitev Zakona o omejevanju porabe alkohola. Zoper kršitelja sledi postopek o prekršku z izdajo odločbe o prekršku.

Prilastil telefon

V soboto popoldne so zagorski policisti sprejeli prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Občan je izgubil mobilni telefon, neznani storilec pa si ga je protipravno prilastil. V zvezi kaznivega dejanja policisti še zbirajo potrebna obvestila, svoje ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Policisti so sprejeli prijavo kaznivega dejanja poskus Velike tatvine (vloma) v zapuščeno starejšo hišo. Policisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja ter še zbirajo obvestila o dejanju, svoje ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Iz kleti ukradel kolo

V soboto v večernem času so policisti sprejeli prijavo kaznivega dejanja velike tatvine vloma v klet v Kisovcu, ko je neznani storilec oškodovancu odtujil kolo znamke Lombardo F – Cross z dodatno opremo ter nosilec za kolo. Policisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja ter še zbirajo obvestila o dejanju, svoje ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Print Friendly, PDF & Email