Doma Aktualno VIDEO: Veš, Zasavc, svoj šport?

VIDEO: Veš, Zasavc, svoj šport?

Na največjem zasavskem sejmu športa, ki je letos potekal v sklopu pod geslom »Veš, Zasavc, svoj šport?«, se je predstavilo 23 društev in posameznikov iz Zasavja, ki so aktivni na področju športa.

Obiskovalci preizkusili tudi floorballu, parkourju, hojo po vrvi …

Mladi in mladi po srcu so lahko tako preizkusili različne športe, pokramljali s trenerji in v družbi vrstnikov preživeli aktivno popoldne, društva pa preko aktivnosti predstavila svoje delovanje.

/Veš, Zasavc, svoj šport/

Objavil/a Mct Mladinski Center Trbovlje dne 17. junij 2017

Na stojnicah v mestnem parku so se obiskovalci tako lahko preizkusili v namiznem tenisu, nogometu, košarki, badmintonu, vožnji z drift bikom, tenisu, street workoutu, rokometu in floorballu. Svoje ravnotežje so preizkušali s hojo po slackline vrvi, si ogledali, kako je videti jadralno padalo, se v družbi karateistov naučili nekaj udarcev, odigrali partijo šaha na veliki šahovnici amfiteatra, spoznali, kaj vse mora imeti dober cestni in gorski kolesar, izvedeli vse o hitrostnem rolanju, se preizkusili v smučarskem treningu in se seznanili z opremo potapljača. Tisti z največ energije pa so na parkour delavnici preizkusili svojo fizično pripravljenost za skoke ali pa se plesalkam pridružili pri skupinskih družabnih plesih.

Mlada olimpijada se nadaljuje

Mlada olimpijada 2017 se v naslednjem tednu tako nadaljuje z nogometnim turnirjem, rolanjem in skate tekmovanjem, ki bodo na sporedu v torek, 20. junija, v sredo, 21. junija, sledi turnir v košarki in odbojki, športno dogajanje pa se bo zaključilo v soboto, 24. junija, s koncertom glasbenih skupin Kbo, Gužva u 16-ercu, Odprava zelenega zmaja in Kvazi cirkus v Domu svobode.

Fotogalerija:

Print Friendly, PDF & Email