Doma Aktualno Za zgled daleč naokoli

Za zgled daleč naokoli

Urška Hribšek se je v mladih letih preizkusila na marsikaterem področju. Zaposlena je bila pri rudniku, pa celo v avtohiši. Ko je na delovnem mestu, ki ga je opravljala na študentskem servisu niso več potrebovali, se je mlada odločna ženska odločila, da je čas da stopi na samostojno pot.

Tako je septembra pred 18 leti postala samostojna podjetnica in odprla dejavnost računovodsko – knjigovodskih storitev. Kljub težkemu začetku, je počasi pridobivala nove stranke. “Raznolikost storitev ter ugodne cene sta bila bila ključnega pomena,” se spominja Urška.

Vedno v koraku s časom

Danes, ob pomoči sodelavke Tine, nudi usluge že več kot 80 različnim podjetjem in društvom. Kljub številnim strankam, ki ji že dolga leta zaupajo vodenje računovodsko – knjigovodskega področja, se dobro zaveda, kako pomembno je, da ostane v koraku s časom. “Ves čas morava slediti novim in novim spremembam zakonov in pravilnikov ter se redno izobraževati,” pravi.
Na eni strani uspešna podjetnica, na drugi strani mamica dveh otrok. Ki jo je, kot mnoge druge Hrastničanke, razjezilo vsakič, ko se je morala po nov delovni zvezek zapeljati drugam.

“Ni da ni”

Pojavila se je priložnost in Urška je februarja letos svojo dejavnost razširila še na trgovino Cikcak, kjer je ponudila zaposlitev dvema someščankama. “Pofirbcali” smo še sami in priznati je treba, da se je pestrost ponudbe v trgovini, odkar ima novo “šefico”, vidno izboljšala.
Računovodski servis Enka se nahaja na naslovu Log 3 v Hrastniku, Trgovina Cikcak pa le nekaj korakov stran – v sosednji stavbi na naslovu Log 9. Na voljo so vam na telefonu: 041 369 769

Vse na enem mestu

Pri njih najdete od šolskih potrebščin, pisarniškega materiala, šolskim nahrbtnikov, igrač, darilnega programa, pa vse do ženskih modnih torb ter denarnic, kozmetike in dežnikov, nudijo pa vam tudi fotokopiranje.
  Za podjetnike v trgovini nudijo možnost nakupa preko dobavnice in izdajanje računa zgolj enkrat mesečno z valuto plačila.

V mesecu juniju bodo sprejemali naročila za delovne zvezke, nudijo pa tudi možnost obročnega odplačevanja.

“S svojo ponudbo in ustrežljivostjo se trudimo nuditi kar največ, da bodo naši kupci zadovoljni in da se bodo vračali k nam, ker nam lahko zaupajo,” se glasi načelo, ki ga še kako upoštevajo.

FOTOGALERIJA:

Prispevek je promocijsko besedilo.
Print Friendly, PDF & Email