Doma Aktualno Zagorska ekipa ob bok vrhunski kulinarični srenji

Zagorska ekipa ob bok vrhunski kulinarični srenji

Ekipa Ribnika Zagorje

Že drugič je uspelo Gostilni Ribnik priti med izbor najboljših slovenskih gostiln, ki v Tednu restavracij obiskovalcem ponudijo prestižno kulinariko po enotni ceni 17 evrov.

Menije Chefa Aljoša Kukovice bodo stregli v tednu od 13. do 22. oktobra.

Katja Pikelj

Čudovit ambient, obkrožen s steklom, ki omogoča pogled na zagorski ribnik poleti in pozimi, ko je prekrit z ledom.

Vodja lokala, ki vas pričaka že pri vratih, Katja Pikelj, poskrbi, da je vsem gostom pri njih lepo, udobno in da se počutijo domače. Živahna Zasavka s svojo ekipo prisega na lokalno in velik del hrane prihaja od lokalnih proizvajalcev.

Rezervacija je obvezna – +386 (0)30 225 929, rezervacije@gostilnaribnik.si

Sicer pa, prepričajte se sami. V tednu restavracij v Gostilni Ribnik ponujajo:

Mesni meni

Porova juha v čebulni kruhovi skodelici

Telečja saltimbocca (telečji hrbet s pršutom in žajbljevo omako), popečena polenta z bučkami

Kostanjev mignon z vanilijevim sladoledom, bučnim oljem in semeni

Ribji meni

Hišni njoki z ribjim brodetom

Kovačev file na posteljici tartufovega pireja s šparglji in popečenim češnjevcem

Domači ravioli s skuto, orehi in pečenim jabolkom

 

 

Prispevek je oglasno sporočilo.