Doma 1+1=2 Zakaj bi bilo najboljše le v metropoli. Letos v Zagorju!

Zakaj bi bilo najboljše le v metropoli. Letos v Zagorju!

“A jutri pa ni poletne šole? To ni pošteno, morala bi potekati tudi med vikendom” je bilo izrečeno iz strani enega od lanskih udeležencev poletne šole, devetletnika, ki sicer sploh ni bil ljubitelj angleščine.

Tokrat že drugič v Zasavju

Že drugič se bo v Zasavju, natančneje na OŠ Toneta Okrogarja v Zagorju, odvila mednarodna poletna šola ANGLIA SUMMER SCHOOL. Ivana Majcen, predstavnica trboveljskega inštituta IVIZ je povezala Anglio Slovenijo in OŠ Toneta Okrogarja z željo, da bi zasavski otroci dobili najbolj kvalitetno angleško poletno šolo, se v enem tednu veliko naučili, predvsem pa zabavali – v angleščini seveda.

Poletna ANGLIA ŠOLA je intenziven 5-dnevni jezikovni tečaj za otroke od 10 do 15 let (MIDDLE GROUP), ki poteka vsak dan od 8.30 do 15. ure in za mlajše, od 6 do 10 let (YOUNG LEARNERS), med 8.30 do 13. uro.

Lov za zakladom … v angleščini!

ANGLIA poletna šola je šola, kjer je dovoljena samo angleščina in katere cilj je učencem približati tuj jezik ter utrditi znanje angleščine. Dopoldan učenci v majhnih skupinah sodelujejo na učnih urah, popoldan pa so na urniku zabavne aktivnosti (lov za zakladom, rugby, izlet, igre z vodo) – vse v angleščini! Na poletni šoli poučujejo lokalni učitelji ter učitelji iz tujine – letos bosta sodelovala kar dva tuja učitelja angleščine.

Starejši učenci imajo skozi poletno šolo tudi možnost priprave na opravljanje mednarodnega izpita ANGLIA EXAMINATIONS, ki je primerljiv Cambridge izpitu.

Cena 5-dnevne šole je odvisna od lokacije in skupine – od 95 evrov dalje. Možno plačilo na obroke.

LETAK z vsemi podrobnostmi – TUKAJ!

Več info na: slovenia@anglianetwork.eu
Naša FB stran: ANGLIA SLOVENIJA
Spletna stran: https://www.institut-iviz.org/poletne-sole

Prispevek je promocijsko besedilo.

Print Friendly, PDF & Email