Doma Aktualno Zakaj je bila kalna Medija?

Zakaj je bila kalna Medija?

Fotografija je simbolična

Zagorski policisti do bili včeraj napoteni na parkirišče, kjer je občan prijavil, da mu je neznani storilec poškodoval kljuko parkiranega osebnega avtomobila. Policisti še zbirajo obvestila, nato sledi ustrezen ukrep.

Policisti so bili obveščeni o telesnih poškodbah moškega, ki je bil sprejet na zdravljenje v bolnišnico. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja najdbe poškodovanega je bilo ugotovljeno, da je moški padel po brežini, pri tem pa se poškodoval.

Policisti so bili obveščeni o sumu onesnaženja potoka Medija. Po zbranih obvestilih je ugotovljeno, da ne gre za onesnaženje, je pa prišlo do izpusta mulja iz bazenov podjetja ETI. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti izpisali poročilo za pristojne inšpekcijske službe.

Policisti v Zagorju so sprejeli prijavo o sumu tatvine osebnega avtomobila v Ljubljani. Oškodovanec je bil sprejet na zdravljenje v UKC Ljubljana, v neznanem času, pa je neznanec parkirano vozilo odtujil. Lastnika je s tem oškodoval za okoli 1000 evrov. Policisti še zbirajo obvestila.

Policisti so včeraj intervenirali tudi na javnem kraju, kjer sta se sprla soseda. O dogodku še zbirajo obvestila.

V dopoldanskem času so bili trboveljski policisti obveščeni, da je za zdaj še neznan voznik trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

Print Friendly, PDF & Email