Doma Aktualno Žalili obiskovalce in zaposlene

Žalili obiskovalce in zaposlene

Policisti so sprejeli obvestilu o poškodovanju tuje stvari in sicer je neznani storilec v Zagorju poškodoval smernik na mopedu.

V Kisovcu so policisti intervenirali zaradi prijave glasbe glasbe. Kršitev so zaznali in zato kršitelju izrekli opozorilo.

Zagorska patrulja je obravnavala prometno nesrečo s pobegom na parkirišču. Ob izsleditvi povzročitelja nesreče bodo policisti izdali plačilni nalog.

V lokalu v Kisovcu so policisti ukrepali zaradi kršitve javnega reda in miru, saj naj bi se trije občani nedostojno vedli. Policisti so posredovali in ugotovili, da so trije gostje v lokalu kršili javni red in mir. Nedostojno so se vedli in žalili ostale obiskovalce ter zaposlene, poročajo policisti.  Zaradi kršitev javnega reda in miru so bili kršiteljem izdani plačilni nalogi. Po do sedanjem preverjanju pridržan ni bil nihče.

Na kraju so bile zaznane kršitve, zaradi česar je bil kršiteljem izdan plačilni nalog.

Ob 00.47 uri je bil pri kontroli prometa ustavljen in kontroliran voznik Renault Megane, katerega alkotest je pokazal 0,58 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

V večernem času so policisti prijeli prijavo suma kaznivega dejanja nasilja v družini. Ugotovljeno je bilo, da 63-letnik že dlje časa izvaja psihično nasilje nad izvenzakonsko partnerko. Po vseh zbranih obvestilih bodo trboveljski policisti obvestili pristojno tožilstvo.

Print Friendly, PDF & Email