Doma Aktualno Zasavci za volanom pijani, pod vplivom mamil

Zasavci za volanom pijani, pod vplivom mamil

Hrastniški policisti so bili minuli petek, ob 13.50, obveščeni o prometni nesreči s pobegom. V nesreči je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode.

Odklonila strokovni pregled

Trboveljski policisti so imeli v petek, ob 22.40, v postopku voznika, ki je odklonil strokovni
pregled na mamila. Zoper njega sledi obdolžilni predlog na sodišče.

Ob 23.39 so imeli v postopku voznika, ki je prav tako odklonil strokovni pregled za prisotnost alkohola v krvi. Ker je obstajala bojazen da bo z vožnjo nadaljeval, mu je bilo odrejeno pridržanje do streznitve, zoper njega sledi obdolžilni predlog na sodišče.

Zasegli prepovedane tablete

V soboto, ob 2.30, so večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov zaradi ponovnega
hujšega prekrška zasegli vozilo, zoper njega pa sledi tudi obdolžilni predlog.

Ob 4.10 so imeli v postopku voznika, ki mu je bil odrejen strokovni pregled zaradi ugotavljanja vožnje pod vplivom mamil. Zoper navedenega sledi obdolžilni predlog.

Ob 20.25 so osebi zasegli več prepovedanih tablet. Sledi prekrškovni postopek.

V nedeljo, ob 14.30, je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran avto in pobegnil s kraja nesreče.

Vozila pijana

Zagorski policisti so imeli v petek v postopku voznika osebnega vozila, ki je vozil pod
vplivom alkohola. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0.72 mg/l. Vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper voznika sledi obdolžilni predloga na sodišče.

Obravnavali so tudi kršitev javnega reda in miru s preglasno glasbo, ki je prihajala iz kulturnega doma v Kisovcu. Policisti v zvezi kršitve še zbirajo obvestila.

V soboto je bila v Kisovcu najdena ženska denarnico z vsebino, ki je bila kasneje vrnjena lastnici.

Obravnavali so tudi kršitev cestno prometnih predpisov z nevarno in objestno vožnjo voznika osebnega vozila. Policisti bodo po zbranih obvestilih zoper voznika izvedli ustrezen ukrep.

Zmotila jih je preglasna glasba

V nočnem času so v Zagorju obravnavali kršitev javnega reda in miru s preglasno glasbo. Na kraju policisti kršitve niso ugotovili.

V soboto ponoči so imeli v postopku tudi voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0.61 mg/l. Vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper voznika sledi obdolžilni
predloga na sodišče.

Obravnavali so prometno nesrečo I. kategorije s pobegom v Kisovcu. Ugotovljeno je bilo, da je oškodovanka nepravilno parkirala vozilo, zaradi česar ji je bil izdan plačilni nalog, povzročitelj prometne nesreče je bil izsleden kasneje in mu je bil izdan plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email