Doma Aktualno V Zagorju ukradli Forda

V Zagorju ukradli Forda

Fotografija je simbolična

Policisti iz PP Trbovlje so bili včeraj v jutranjem času s strani občana obveščeni o najdenem denarju na bankomatu. V zvezi najdbe nadaljujejo z zbiranjem obvestil.
V popoldanskem času so policisti občanu zasegli snov za katero se sumi, da je prepovedana droga konoplja rastlina. Po analizi snovi sledi prekrškovni postopek.

Policisti PP Hrastnik so bili v jutranjem času obveščeni o poskusu vloma v delavnico v Hrastniku, kamor je neznanec vlomil skozi okno, iz notranjosti pa ni odtujil ničesar. V dejanju je nastalo za okoli 300 evrov materialne škode.
V dopoldanskem času so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, v kateri je voznik s tovornim vozilom poškodoval električno napeljavo. V nesreči je nastalo za okoli 5.000 evrov materialne škode.

V dopoldanskem času so policisti PP Zagorje ob Savi obravnavali kaznivo dejanje tatvine, in sicer so neznanci iz hladilnika kioska odtujili brez alkoholno, alkoholno pijačo ter čokolade. V zvezi dogodka nadaljujejo z zbiranjem obvestil.
V dopoldanskem času so policisti prejeli tudi prijavo tatvine vozila, ki naj bi bil po izjavi prijavitelja odtujen v neugotovljenem času na območju Zagorja. Gre za vozilo znamke Ford Fiesta, rdeče barve, reg. št. LJ 20-14S.

V popoldanskem času so policisti PP Zagorje ob Savi prejeli prijavo občana o prometni nesreči s pobegom. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik tega dne, med 15. in 16., na parkirišču gostinskega lokala poškodoval njegov osebni avtomobil. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Print Friendly, PDF & Email