Doma Aktualno Zaspal med vožnjo in povzročil nesrečo

Zaspal med vožnjo in povzročil nesrečo

FOTOGRAFIJE NR UPORABLJAJ.

Hrastniški policisti so bili včeraj ob 9. uri obveščeni o prometni nesreči z udeležbo pešca. Ugotovljeno je bilo, da je voznik pri vzvratni vožnji trčil v pešca, ki je dobil udarec v koleno.

Zagorski policisti so obravnavali prometno nesrečo II. kategorije z udeležbo voznika osebnega avtomobila in pešca. Voznik je pri manevriranju trčil v pešca, ki se je pri padcu telesno poškodoval in bil odpeljan na zdravljenje. Povzročitelju prometne nesreče bo po vseh zbranih obvestilih zaradi kršitve ZPrCP izdan plačilni nalog.

Najdeni denar na policijski postaji Zagorje

Policisti so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s samoudeležbo voznika osebnega avtomobila, ki je med vožnjo zaspal ter zapeljal v obcestno ograjo ter povzročil škodo na objektu in vozilu. Povzročitelju prometne nesreče so policisti izdali plačilni nalog.

Na Policijsko postajo Zagorje ob Savi se je zglasila občanka in prinesla bankovec za 20 evrov, ki ga je našla na parkirišču v parkirni hiši trgovine Spar v Trbovljah. Morebitnega lastnika pozivamo, da se zglasi in ustrezno dokaže lastništvo bankovca, ki bo hranjen v skladu s Pravilnikom o najdenih predmetih.

Print Friendly, PDF & Email