today-is-a-good-day
8.8 C
Trbovlje
četrtek, 28. marca 2024
ZON.siAktualno2019 na portalu: Neurje, umor in poštarjevo srečanje s srnico

2019 na portalu: Neurje, umor in poštarjevo srečanje s srnico

Konec leta je že pregovorno čas, ko se ozremo nazaj. In, če že vsi, zakaj ne bi še mi. Zanimalo nas je, kaj je v letu 2019 bralce najbolj zanimalo? Kaj je bilo tisto, da je skoraj 26.000 klikov zabeležilo naše merjenje branosti?

Neurje, umor in poštarjevo srečanje s srnico

Zmagovalni prispevek leta 2019 (25.882) je iz naslova naravnih nesreč, te so letos v Zagorju povzročilo veliko razdejanje. 7. julija smo prvi poročali o naraslih vodah in poplavljenih cestah, objavili smo tudi fotografije ter video:

FOTO in VIDEO: Poplavljene ceste, toča, neurje …

Drugi na lestvici najvišje branosti je bil prispevek o skrivnostnem dogodku v zapuščeni tovarni Ipoz. Samomor, ki naj bi bil, še danes po mnenju mnogih, umor. Članek, ki smo ga objavili 21. maja si je ogledalo preko 21.000 spletnih bralcev.

Govorice o umoru v zapuščeni tovarni vse glasnejše

Tretji po vrsti, ki je prejel največ zanimanja bralcev pa je bil video, ko se je hrastniški poštar srečal z bambijem na gozdni poti. Prisrčno srečanje smo objavili 31. januarja (20.744 ogledov).

NEVERJETNO: Dogodek, ki si ga bo hrastniški poštar zapomnil za vedno!

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Mlajši kadet z bronom na državnem prvenstvu

Na državnem prvenstvu je mlajši kadet iz litijskega kluba stopil na oder za zmagovalce. Osvojil je bronasto medaljo. Judo klub Litija je na Državnem prvenstvu...