Doma Aktualno 22-letnik izvajal družinsko nasilje

22-letnik izvajal družinsko nasilje

Na Policijski postaji Zagorje so včeraj prejeli prijavo o izgubi registrske tablice GO J8-182, na relaciji Zagorje – Moravče.

Policisti so poskrbeli tudi za izgubljenega psa, ki se je potikal v okolici trgovskega centra. Pes je bil predan Kinološkemu društvu Zagorje, ki je zanj poskrbel. Lastnik naj se zglasi na Policijski postaji Zagorje oziroma v Kinološkem društvu Zagorje.

Zgodila se je prometna nesreča z materialno škodo, ko je voznik osebnega vozila zbil divjad. Zaradi oddaljenosti dogodek ni bil obravnavan, je pa bil zabeležen v poročilu dežurnega.

Prejeli so tudi obvestilo, da na relaciji Trojane – Izlake po vozišču hodi pešec. Patrulja policistov je pregledala relacijo, vendar pešec ni bil izsleden.

Fotografija je simbolična.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo s pobegom na Izlakah, kjer so policisti z ogledom
ugotovili, da je neznani voznik kršil določila 42. člena Zakona o varnosti
cestnega prometa, oškodovanec pa je v izogib trčenju z neznanim voznikom trčil v smreko ob vozišču. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Na Policijski postaji Trbovlje pa so v večernem času obravnavali kaznivo dejanje Nasilje v družini, katerega  je  osumljen  22-letni  Trboveljčan,  ki  je  izvajal nasilje nad družinskimi  člani.   Ker  je  obstajala  ponovitvena  nevarnost  (za enako
kaznivo  dejanje  je  bil  pravnomočno  obsojen na pogojno obsodbo in je bil
izpuščen  iz  pripora  v  mesecu  oktobru  leta  2018)  je bilo zoper njega odrejeno pridržanje in bo po vseh zbranih obvestilih bo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku na Okrajno sodišče v Ljubljani.

Print Friendly, PDF & Email