Doma 1+1=2 Srednješolke uspešne v prodaji

Srednješolke uspešne v prodaji

V četrtek, 12. aprila 2018, je na Srednji šoli Domžale potekalo 42. tekmovanje v tehniki prodaje, ki so se ga udeležile tudi dijakinje Srednje šole Zagorje z mentorico Suzano Vozel.

Dijakinje in dijaki so na 42. državnem tekmovanju v prodajni tehniki tekmovali v sedmih tekmovalnih področjih: konfekcija, živila, kozmetika, veliki gospodinjski aparati, mali gospodinjski aparati, obutev, barve/laki in športna oprema.

Za uspešno prodajo ni pomembno samo poznavanje blaga, ki ga v prodajalnah ponujajo kupcu, temveč tudi sam pristop do kupca, način postrežbe ter splošni vtis, ki ga prodajalec naredi na kupca.
Dokaz, da v Srednji šoli Zagorje izobražujemo uspešne bodoče prodajalce, so tudi rezultati, ki so jih dijakinje dosegle.

Medina Keserović je bila na področju kozmetike nepremagljiva in je osvojila 1. mesto, Klara Urbanija je na področju živil posegla po 2. mestu, Nina Murko pa je na področju obutve zasedla 3. mesto. Vse tri so osvojile zlato priznanje, Tjaša Hribar (prodaja tekstila) in Nina Miklavčič (prodaja športne opreme) pa srebrno in bronasto priznanje. Za dosežen uspeh jim iskreno čestitamo.

Print Friendly, PDF & Email