Doma Aktualno 45-letni Trboveljčanki zasegli tablete

45-letni Trboveljčanki zasegli tablete

Fotografija je simbolična.

Zagorski policisti so bili obveščeni o prijavi izgube mobilnega telefona znamke Samsung Galaxy S7, zlate barve, in sicer 24. septembra v nočnem času na območju Ruardija v Zagorju.

V fasado mu je vrgel jajce

V nočnem času so policisti v centru Zagorja obravnavali kršitev 16. člena Zakona o varstvu javnega reda in miru, kjer je neznanec oškodovancu v fasado objekta vrgel jajce.

V soboto so policisti v neposredni bližini gostinskega lokala na območju Trojan obravnavali zaparkiranje osebnega vozila s strani tovornega vozila tujega registrskega območja. Voznik tovornega vozila je vozilo umaknil, izrečen mu je bil ustrezen ukrep.

Na območje Litije so bili napoteni policisti v obravnavo prometno nesrečo I. kategorije. Policisti so na kraju ugotovili, da sta se udeleženca prometne nesreče, v kateri je nastala zgolj majhna materialna škoda, o krivdi dogovorila sama ter da izpolnjujeta pogoje po 4. odstavka 111. člena ZPrCP, katerima je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Trčil v nepravilno parkiran avto

Na območju Evroparka so policisti obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznik skuterja trčil v nepravilno parkirano vozilo. Vozniku skuterja je bil  izdan plačilni nalog kot tudi vozniku nepravilno parkiranega vozila.

Trboveljski policisti so minuli petek 26-letnemu občanu zasegli zavitek z delci neznane
posušene rastline, za katero sumijo, da je prepovedana droga.

Prav tako so 45-letni Trboveljčanki zasegli 20 tablet za katere sumijo, da vsebujejo prepovedano drogo. Po opravljeni analizi bomo v primeru pozitivnega rezultata zoper njiju izvedli prekrškovni postopek.

Izrekli so mu prepoved približevanja

V nočnem času so intervenirali v Trbovljah, kjer je 30-letnik izvajal nasilje nad partnerko in otrokoma. Izrekli so prepoved približevanja oškodovanki, zoper njega pa bodo podali
kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Hrastniški policisti so v petek, ob 13.20, obravnavali kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe.

Ob 18.15 so bili policisti obveščeni o poškodovanju tuje stvari, kjer naj bi neznani storilec poškodoval osebni avto ter s tem oškodoval lastnico za okoli 300 evrov.

V soboto, ob 23.10, so bili policisti obveščeni, da se po Hrastniku potika nezavarovan pes. Policisti so našli lastnico ter ji izdali plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email