Doma Šport 9 medalj od tega 7 zlatih za trboveljske karateiste

9 medalj od tega 7 zlatih za trboveljske karateiste

7 zlatih, 1 srebrna in 1 bronasta medalja je izkupiček Karate kluba Trbovlje na turnirju »Maribor open 2019«, ki ga je organiziral Karate klub Kovinar Maribor.

Barve kluba so zastopali: Simona Češarek, Urša in Barbara Haberl, Denis Šehič, Kenan in Alen Isakovič, Marko in Uroš Markuljevič ter Domen Zidar. Vodila sta jih trenerja Miha Kovačič in Jernej Simerl.

Mariborski turnir je bila prva izborna tekma za nastop na evropskem prvenstvu za kadete, mladince in mlajše člane, ki bo na sporedu februarja prihodnje leto v Budimpešti.

Trboveljčani so nastopili odlično, saj so osvojili kar sedem zlatih medalj. Pri kadetih sta zmagovalca postala Kenan Isakovič do 57 kilogramov in Uroš Markuljevič do 70 kilogramov. Alen Isakovič je bil nepremagljiv v kategoriji mladincev do 76 kilogramov. Zlate medalje so osvojili tudi vsi trije člani, in sicer Urša Haberl do 50 kilogramov, Barbara Haberl do 55 kilogramov in Domen Zidar do 67 kilogramov. Sestri Haberl sta nastopili tudi v absolutni kategoriji. Brez izgubljene točke sta se uvrstili v finale, kjer je tokrat zmagala mlajša Urša.

Print Friendly, PDF & Email