Doma Aktualno 90 letnica žalila 15 let mlajšo gospo

90 letnica žalila 15 let mlajšo gospo

Fotografija je simbolična.

Pester vikend je za zasavskimi policisti.

PETEK

V petkovem dopoldnevu se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi vožnje preblizu desnega roba cestišča. Nastala je le materialna škoda, povzročitelju pa so izrekli globo.

V popoldanskem času so v Trbovljah policisti intervenirali zaradi spora med bivšima partnerjema. Po do sedaj zbranih podatkih je 23 letnik udaril 52 letnico. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih obvestilo pristojno sodišče.

Občan je v petek v Zagorju na policijo prinesel najden telefon, ki je bil kasneje vrnjen lastnici.

Prav tako so v petek zagorski policisti obravnavali prometno nesrečo v kateri je nastala materialna škoda, povzročitelj pa je s kraja nesreče pobegnil. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep zopet povzročitelja.

V večernih urah so policisti PP Zagorje intervenirali zaradi preglasne glasbe v bližini nogometnega igrišča v Kisovcu. Zopet kršitelja je bil izdan ustrezen ukrep.

SOBOTA

Zaradi glasne glasbe v nočnem času so policisti PP Trbovlje opozorili 41 – letno lastnico lokala.

Trboveljski policisti so v nočnih urah obravnavali primer v katerem je 50 letnik z rokami in nogami napadel osebno vozilo v katerem sta bila 2 občana. Povzročil je za 500 evrov škode. Policisti bodo obvestili pristojno sodišče.

V nočnem času so obravnavali tudi prepir med izvenzakonskima partnerjema. 49 letnik naj bi udaril in pri tem povzročil telesne poškodbe oškodovanki. Policisti zbirajo obvestila in bodo o tem obvestili sodišče.

Hrastniške policiste so obvestili o prometni nesreči s pobegom, kjer je voznik z vozilom trčil v streho drvarnice in pobegnil.

Iz skupnega prostora večstanovanjskega bloka je neznanec ukradel majice in lastnico oškodoval za okoli 30 evrov.

V Zagorju so neznanci iz prenosnih semaforjev ukradli baterije, policisti PP Zagorje zbirajo informacije in bodo obvestili pristojno sodišče.

Policisti so bili obveščeni o poškodovanju vozila in tatvini prometnega dovoljenja iz vozila. Policisti zbirajo obvestila, o ugotovitvah bodo obvestili pristojno sodišče.

Prepir med očetom in sinom je bil obravnavan v Zagorju. Na kraju so bili ugotovljeni elementi prekrška, zato bo obveščen tudi Center za socialno delo.

Strelski napad na psa se je zgodil v večernih urah v Zagorju. Lastniku  psa  je  bilo  izrečeno opozorilo po Zakonu o zaščiti  živali. Policisti zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja,o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

NEDELJA

V jutranjem  času  se  je v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi neprilagojene  hitrosti. 30 letnik je izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal v potok. Pri tem je bilo ugotovljeno,  da  je  voznik  pod vplivom alkohola in da vozi v času ukrepa prepovedi vožnje. Povzročitelju je bila izrečena globa.

V popoldanskem času so trboveljski policisti intervenirali pri sporu med 90 in 75 letnico, kjer naj bi starejša žalila mlajšo. Kršiteljici je bilo izrečen opozorilo.

V večernem času smo bili obveščeni o zaparkiranju garaže v Trbovljah. Pri tem so bile ugotovljene tri kršitve nepravilnega parkiranja, zaradi česar so bila na vozilih puščena obvestila kršiteljem o prekršku.

V soboto so policisti moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.

Z nedelje na ponedeljek so bili policisti obveščeni o vlomu v društvene prostore. Policisti so ugotovili, da je neznani storilec poškodoval vhodna vrata športnega kluba, ter odtujil alkoholno pijačo. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za 320 evrov.

Print Friendly, PDF & Email