Doma Hrastnik Aktivnosti za starejše v Večgeneracijskem centru Zasavje (VGC) – od doma

Aktivnosti za starejše v Večgeneracijskem centru Zasavje (VGC) – od doma

Zaposleni in udeleženci Večgeneracijskega centra Zasavje se počasi privajajo na našo novo realnost – učenje na daljavo.

Še enkrat se je izkazalo, da so spremembe del naših življenj in dokazali so, kako fleksibilni in prilagodljivi znamo biti.

Nova znanja in izkušnje iz naslonjal

»Iskreno povedano sem presenečena in ponosna na vse nas,« je zapisala Anja Lenart, strokovna sodelavka projekta VGC in dodala, da so hitro zavihali rokave in speljali aktivnosti na daljavo, udeleženci pa so se še hitreje odzvali in se jim pridružili vsak iz svojega naslonjala, obogateni za novo znanje in izkušnje.

Za starejše udeležence projekta VGC je pomembno, da ostajajo doma, a so še vedno v stikih, da ostanejo v socialnem stiku, komunikaciji, samo na drug način. Trenutno v VGC-ju teče kar 9 programov na daljavo.

Kontakti za udeležbo

Vsem udeležencem in preostalim zainteresiranim so ves čas na voljo na telefonu 03 56 55 131, 068 613 954 ali na elektronskem naslovu info@vgc-zasavje.si. Veseli bomo vašega klica ali elektronskega sporočila. Vabljeni pa ste tudi, da nas spremljate na FB profilu Večgeneracijski center Zasavje in spletni strani www.vgc-zasavje.si, sodelujte z nami v debatah ali nam pošljite kakšno slikico.


Print Friendly, PDF & Email