Doma Aktualno ANKETA: Kaj bi si v prihodnosti želeli v Hrastniku?

ANKETA: Kaj bi si v prihodnosti želeli v Hrastniku?

Z življenjem v Hrastniku so prebivalci večinoma zadovoljni, pohvalijo to, kar imajo. Pogrešajo le kakšno trgovino ali dve in večji park z igrali in klopmi. Mlajši in starejši si želijo živahnejšega dogajanja, saj Hrastnik, tako kot večina manjših občin, zvečer opusti. Najbolj, pravijo, bi v občini potrebovali nova delovna mesta.

                   

Boris       

Po sedmi zvečer je Hrastnik prazen. Za Mladinski center sem prestar, za k upokojencem tudi še nisem. Premalo je ustvarjalnih delavnic. Primanjkuje nam konkurenčnih trgovin. Žal mi je čudovite vile de Seppi, ki propada.

Vojka

Manjka nam nekaj trgovin, sama pogrešam trgovino DM in papirnico. Hrastničani nujno potrebujemo tudi velik park z zelenjem in igrali, kamor bi lahko starši pripeljali svoje otroke.

Jaka

Hrastniku po mojem mnenju manjka kakšen večji park. Pa tudi za mlade bi lahko pripravili  več dogajanja, na primer organizirali več koncertov. Srednje šole ne rabimo.

                 

Martina

Sama najbolj pogrešam še kakšno športno trgovino, pa trgovino z obutvijo, saj imamo v Hrastniku samo eno. Za najmlajše pa potrebujemo varna igrišča ter park s klopmi in koši.

 Jolanda

 Zagotovo bi si želela, da bi bilo v naši občini več služb. Čisto na osebni ravni pa si želim, da bi tudi v Hrastniku imeli specializirano trgovino za male živali, z opremo in hrano.

 Andrej

Vse, kar Hrastnik potrebuje, so delovna mesta. Ne rabimo še več trgovin, poleg tega smo navajeni nakupovati drugje. Premajhni smo, da bi imeli čisto vse. Dogodkov v občini pa je ravno prav.

Print Friendly, PDF & Email