Doma Šport Ariana in Mojca branili barve kluba

Ariana in Mojca branili barve kluba

Pod okriljem plavalnega kluba Triglav, je v Kranju potekalo letno državno prvenstvo v plavanju, za mlajše dečke in mlajše deklice. Tekmovanja sta se iz Trbovelj udeležili Ariana Agrež in Mojca Oberžan. Debitantki na največji tekmi za to starostno kategorijo, sta v konkurenci več kot dvesto sedemdesetih plavalcev iz 26 klubov, odlično branili barve kluba.

V svojih nastopih, med eno in dve leti starejšimi tekmicami, sta pridno popravljali osebne rekorde in se obogatili z novimi tekmovalnimi izkušnjami.

V konkurenci mlajših letnikov, je Ariana na 50 prosto osvojila 20., na 50 prsno in 100 prosto pa 17. mesto. Med prvo deseterico se ji je uspelo uvrstiti na 50 delfin, kot  10. in na 100 prsno, kjer je zasedla 7. mesto.

Tudi Mojca je pogumno nastopila med mlajšimi in na 100 prosto, končala svoj nastop kot 29., na 200 prosto je osvojila 22 rezultat, kljub utrujenosti pa je 50 delfin zaključila kot 11.

Med kandirati za nastop na državnem prvenstvu je bil še Taj Zupančič, ki se zaradi poškodbe, tekmovanja žal ni mogel udeležiti.

S svojimi nastopi, sta si mladi dami, v ekipnem delu tekmovanja, kot najmanjša in najmlajša ekipa, priplavali 25. mesto.

Print Friendly, PDF & Email