Doma Aktualno Bartec Varnost 60 let: V znamenju povečanja kapacitet

Bartec Varnost 60 let: V znamenju povečanja kapacitet

Zagorsko podjetje Bartec Varnost je prejšnji teden obeležilo 60 let delovanja. V Delavskem domu so pripravili slovesnost, podelili so županovo priznanje.

Iz delavnice na svetovni trg

Foto: Jakob Smolič

Nekoč delavnica v Zagorju je danes vodilno podjetje na svetovnem trgu eksplozijske zaščite. Za 60 let odličnosti in pomemben doprinos k razvoju Zagorja je župan Matjaž Švagan na svečani prireditvi podjetju podelil županovo priznanje. V imenu podjetja in vseh zaposlenih ga je prevzela direktorica Simona Klukej, ki podjetje v Zagorju vodi že od leta 2001. Občina je posebno čast izkazala tudi predsedniku uprave dr. Martinu Schefterju.

Že 20 let v lasti Nemcev

Simona Klukej (fot: JSmolič)

Lahko rečem, da imam izjemne sodelavce, brez katerih tak uspeh ne bi bil mogoč.” nam je zaupala direktorica podjetja Simona Klukej. Dodala pa je še, da je njihov glavni cilj nadaljnji razvoj podjetja ter zagotavljati socialno varnost delavcev.

Investicije vredne 3 milijone evrov

V mesecu oktobru bo Bartec Varnost povečal svoje kapacitete za tretjino. Investirali so namreč v CNC obdelovalni center. Konec poslovnega leta pa imajo v planu še enkrat povečati kapacitete, a tokrat z nakupom impregnirnega stroja in stroja za navijalnico.

Print Friendly, PDF & Email