Doma 1+1=2 Bi šli v Grčijo? Vas morda mika Sarajevo?

Bi šli v Grčijo? Vas morda mika Sarajevo?

Kalamata Greece

Bi radi preživeli dva aktivna meseca v Grčiji ali Bosni? Mladinski center Trbovlje (MCT) išče dve osebi za opravljanje prostovoljnega dela v Sarajevu in dve osebi za v grško mesto Kalamata.

V Sarajevu se boste priključili organizaciji Krila nade, pri kateri imate priložnost okrepiti svoje veščine, znanje, kompetence glede na vaše specifične želje in glede na trenutne prostovoljske aktivnosti znotraj organizacije. Glavni cilj organizacije je psihološka podpora različnim ranljivim skupinam, med drugim tudi mladim in otrokom, ki imajo učne in socialne težave.

V Kalamati, grškem obmorskem mestu, bodo dvema Slovencema družbo delali vrstniki iz Portugalske, Poljske, Španije in Italije, delali pa boste lahko v različnih organizacijah v okolici mesta Kalamata kot so zavetišče za pse, permakulturna kmetija in druge.

V sklopu projekta je poskrbljeno za povratne potne stroške, žepnino, stroške prehrane, nastanitev, zavarovanje in vso podporo. Projekt je namenjen mladim od 18. do 30. leta starosti. Prijave so mogoče do 25. 9. za več informacij pa se lahko obrnete na katra.kozinc@mct.si, vljudno vas vabijo tudi v prostore MCT, kjer vam bodo stvari predstavili, kar osebno.

Print Friendly, PDF & Email