Doma Aktualno Bo Zasavje dobilo najboljšo inovacijo 2019? Pomagate lahko tudi vi!

Bo Zasavje dobilo najboljšo inovacijo 2019? Pomagate lahko tudi vi!

Bliža se podelitev nagrad za najboljšo inovacijo v letu 2019, ki poteka pod okriljem Gospodarske zbornice Slovenije. Podelitev, ki bo v 25. septembra na Brdu pri Kranju bo tudi zasavsko obarvana. Štiri inovacije treh zasavskih podjetij so bile preko regionalnih izborov uvrščene na nacionalni nivo. Dve nominaciji si je prislužilo podjetje ETI, po eno pa podjetje TEVEL in družba za spodbujanje podjetništva KATAPULT.

Izlaško podjetje Eti se bo prestavilo s svojima inovacijama, ki so olajšale proces izdelave in dvignile nivo kvalitete njihovim izdelkom. Tevel bo predstavil nov wi-fi modul za detekcijo plinov. Detektor je namenjen zaznavanju eksplozivnih in strupenih plinov v industrijskih okoljih. Založba 5Ka je inovativen koncept knjižne naložbe, s katerim podpremo kakovostne slovenske pisatelje, z njimi aktivno sodelujemo, pri čemer imamo kot založba ob manjšem poslovnem tveganju možnost, da se posvetimo kakovosti knjige pa so o svoji inovaciji zapisali pri družbi Katapult.

Tudi vi lahko glasujete za najboljšo inovacijo leta 2019 in sicer preko spletnega obrazca, ki ga najdete na spodnji povezavi.

http://gzs.1ka.si/a/124590

Pet zasavskih inovacij domov z zlatom

Print Friendly, PDF & Email