Doma Aktualno Brez izpita, z neregistriranim avtom trčil v parkirana vozila

Brez izpita, z neregistriranim avtom trčil v parkirana vozila

V nočnem času se je v Trbovljah v petek zgodila prometna nesreča zaradi neprilagojene hitrosti 24-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je trčil v parkirana vozila.  Pri tem se je telesno poškodoval. V postopku je bilo ugotovljeno, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, vozilo pa ni registrirano. Prav tako mu je bil odrejen strokovni pregled zaradi suma, da je vozil pod vplivom alkohola ali prepovedanih drog. Po vseh zbranih obvestilih in okoliščinah bodo policisti ustrezno ukrepali.

Policisti zagorske policijske postaje so na podlagi odredbe za privedbo na Sodišče Ljubljana v petek privedli obdolženca.

V večernem času so bili policisti v Zagorju obveščeni o sumu kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari, pri čemer niso bili ugotovljeni elementi kaznivega dejanja.

Policisti so bili obveščeni tudi o glasni mladini na igrišču v Trbovljah, kjer pa kršitve niso ugotovili.

So pa, zaradi preglasne glasbe, intervenirali na območju Trbovelj, kjer so zoper kršitelja ustrezno ukrepali.

V soboto je občan na relaciji Kisovec – Ljubljana izgubil registrsko tablico.

Policisti so sodelovali tudi pri gasilski požarni vaji PGD Zagorje – mesto in PGD Loke, ki je potekala na območju centra Zagorja ob Savi.

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo divjadi na območju Gabrovke. Policisti bodo o dogodku spisali uradni zaznamek.

V nedeljo so policiste obvestili o sumu tatvine drv iz gozda v državni lasti, kjer elementov kaznivega dejanja ni bilo ugotovljenih.

Policisti so bili obveščeni tudi o izgubi denarnice z dokumenti, katero je občan izgubil na relaciji Kisovec – Zagorje ob Savi. Poštenega najditelja pozivajo, da o najdbi obvesti policijo na brezplačno število 113 ali 03 56 83 400.

Print Friendly, PDF & Email