Doma 1+1=2 “Če jih nasmeješ, te ne ubijejo”

“Če jih nasmeješ, te ne ubijejo”

Po dosedaj že uveljavljenih večerih komedije v Zagorju sledi še eden. In tako kot vsak dosedanji je tudi ta nadgradnja prejšnjega, saj dobrih komikov in zabavnih dogodivščin kar ne zmanjka.

Poleg glavne zvezde bo oder rezerviran za obiskovalce. Kdorkoli bi želel, vsaj za nekaj minut, stopiti v čevlje stand up komika, ima to možnost že ta petek. Odprti mikrofon morda je rezerviran prav za vas!, pravijo organizatorji v Mladinskem centru Zagorje.

Led bo prebil Kisovčan Ervin Adžikič. Ta v Zasavju išče zabavne ljudi – pa naj bodo mladi ali stari – ki bi stopili na oder in zabavali množico.

petek, 22. novembra 2019, ob 20.00, Mladinski center Zagorje zopet vabi na Večer stand up komedije. Tokrat bo zvezda večera Marko Žerjal, stand up komik iz Kopra.

Pravijo, da ima analitičen in pronicljiv humor, da ne prizanaša nikomur – še najmanj pa sebi. Nastopa po principu “če jih nasmeješ, te ne ubijejo”, (b)analizira teme od politike, religije, feminizma do športa in seksa, kot zaveden Primorec pa vse skupaj splakne še z dobro dozo črnega humorja.

Od leta 2014 je nastopal že povsod po Sloveniji, dvakrat tudi na Festivalu komedije Panč. Poleg stand-upa se ukvarja tudi s snemanjem zabavnih youtube videov, kot recimo serij Bednik, kjer pove še tisto, kar je pozabil povedat na odru …

Ko iz svojega vsakodnevnega življenja narediš komedijo

Print Friendly, PDF & Email