Doma Aktualno Čeč: Naj bo delo čimbolj privlačno in smiselno

Čeč: Naj bo delo čimbolj privlačno in smiselno

Prizadevanja direktorja Zdravstvenega doma Radeče Francija Čeča za boljšo kadrovsko klimo, so prepoznali tudi pripravljalci 17. HR&M konference, ki so Radečanom podelili zmagovalno priznanje.

Osnova so medosebni odnosi, predvsem zaupanje!

Franci Čeč

Strateški načrt, ki se ga je lotil direktor vsebuje tudi izboljšanje komunikacije tako med zaposlenimi kot tudi s pacienti. Zaposleni so ključ organizacije, je prepričan Čeč, ki se je lotil sprememb od preoblikovanja dela do srečnosti na delovnem mestu. “V okviru koncepta preoblikovanja dela želimo zaposlenim omogočiti, da bi bilo njihovo delo čim bolj privlačno in smiselno. Zato neprestano iščemo nove rešitve za preoblikovanje delovnih nalog, tako da si zaposleni, v skladu z možnostmi, prilagodijo delovno nalogo glede na njihove osebne motive, želje, preference.” Veliko napora vlagajo v medosebne odnose, predvsem na zaupanje, pojasni Čeč, ki pravi, da jih čaka še veliko dela.

Zadovoljni zaposleni pa so vsekakor povezani tudi z ostalimi segmenti strateškega načrta, ki ga je za naš portal radeški direktor predstavil že v začetku letošnjega leta, v zadnjih mesecih pa so prve točke tudi realizirali.

Tako so v Zdravstveni dom Radeče prenesli biokemični laboratorij, uvedli več specialističnih ambulant – od ortopedske, nevrološke, kardiološke. Ustanovo so opremili z nadzornimi kamerami, pred kratkim pa so uradno odprli tudi center za starejše Dobra energija in ponudili brezplačne prevoze za občane. Lotili so se raznih vzdrževalnih del, uredili parkirišče in okolico.

Zdravstveni dom, ki dela korake v prihodnost

 

Print Friendly, PDF & Email