Doma Aktualno Certifikat v roke Komunale Trbovlje

Certifikat v roke Komunale Trbovlje

Komunala Trbovlje je med prvimi tridesetimi organizacijami, ki so prejele certifikat Voda iz pipe. Certifikate so podelili 19. 4. 2019 na Gospodarski zbornici Slovenije. 

V Zasavju imamo kakovostno pitno vodo, a se še vedno pogosto dogaja, da mnogi raje kupijo vodo v plastenki ali drugi embalaži. S tem pa se ne zavedajo, da obremenjujejo tudi okolje.

V Komunali Trbovlje si takšnega vsakdana ne predstavljajo, saj ni poslovnega sestanka ali izobraževanja, kjer ne bi bili prisotni vrči s pitno vodo iz pipe. Strmijo namreč h temu, da ustekleničene vode ne uporabljajo in s tem pripomorejo k bolj čisti okolici.

Ob letošnjem dnevu Zemlje so na Gospodarski zbornici Slovenije podelili certifikate Voda iz pipe prvim tridesetim organizacijam, ki izkazujejo skrb za okolje in spodbujajo pitje vode iz pipe. Med njimi je bila tudi Komunala Trbovlje.

Skrb za okolje in trajnostni razvoj na prvem mestu

“Zavedamo se, da smo prav mi tisti, ki moramo s svojim delovanjem postavljati zgled. Certifikat Voda iz pipe nas pri tem zavezuje in spodbuja k nenehni misli na zdravje in dobrobit našega okolja.” nam je povedala Katarina Prelesnik, predstavnica podjetja za odnose z javnostmi.

V podjetju ponosno razkazujejo kakovostno oskrbo s pitno vodo. Stalni nadzor in nenehna pozornost pa pripomoreta k še večji kakovosti. Tako Komunala zagotavlja Trboveljčanom oskrbo z vodo že več kot 100 let.

Print Friendly, PDF & Email