Doma Aktualno Četverica iz Kisovca na prvih mestih hrvaških lestvic

Četverica iz Kisovca na prvih mestih hrvaških lestvic

Ker tu je vse tako lepo je skladba, ki so jo Koala Voice uvrstili na njihov aktualni album Woo Horsie (2018). Skladba, ki je tudi zaradi besedila v slovenščini in lahkotne melodije pritegnila nekaj pozornosti, a nihče pa ni pričakoval uspeha izven slovenskih meja, pravijo mladi glasbeniki.

Četverica, ki se konec marca odpravlja na krajšo turnejo po Balkanu, je očarala tudi urednike izredno uglednega hrvaškega glasbenega portala Muzika.hr. Njihovo skladbo so namreč uvrstili med predloge za pesem tedna in bili so najuspešnejši. Da bi slovenski bend, s slovenskim besedilom dosegel tak rezultat, se menda ni zgodilo že nekaj časa. Prav tako je zgodba podobna na Radiu 101, ki je skladbo uvrstil v redno rotacijo, pesem pa uvrstil med tedenske predloge. Skladba Ker tu je vse tako lepo je postala popevka tedna tudi na Valu 202.

Koala Voice, ki so februarja razprodali promocijski koncert v Orto baru, temu pa je uspešno sledil še razprodan koncert pred dnevi v Celju, nadaljujejo svojo pot po balkanu.

Videospot, ki je nastal pod režijsko taktirko Marka Pirca in Studia 7, si lahko ogledate tukaj:

Mali Snoopy zažiga na evropski turneji

Print Friendly, PDF & Email