Doma Aktualno Danes 43. Mednarodni karate turnir »Trbovlje 2015«

Danes 43. Mednarodni karate turnir »Trbovlje 2015«

Foto: arhiv Karate kluba Trbovlje

Karate klub Trbovlje bo v soboto, 5. decembra, organiziral že 43. Mednarodni karate turnir »TRBOVLJE 2015«, ki sodi med najmočnejše in najštevilčnejše v Evropi. Turnir ima poleg uspešne organizacijske formule tudi eno izmed najdaljših tradicij v Evropi. Lanski je bil rekorden, saj je nastopilo kar 627 tekmovalk in tekmovalcev iz 14 držav: Avstrije, Bolgarije, Bosne in Hercegovine, Črne Gore, Hrvaške, Italije, Madžarske, Makedonije, Nemčije, Poljske, Slovaške, Srbije, Ukrajine in Slovenije.

 

V trboveljskem klubu vsako leto vložijo maksimalne napore, da bi turnir organizirali in izvedli čim kvalitetnejše. Z leti je turnir začel dobivati tudi značilnosti meddržavnega oziroma mednarodnega turnirja. Veliko dosedanjih zmagovalcev je nosilcev medalj z evropskih in svetovnih prvenstev. Glede na prijave, ki so v polnem teku, se tudi letos obeta zelo številčna in kvalitetna konkurenca. Organizatorji pričakujejo več kot 600 tekmovalk in tekmovalcev iz 15 držav. 

Otvoritev in pričetek tekmovanja bo ob 9.30 uri. Tekmovanje bo potekalo v katah in športnih borbah v vseh starostnih kategorijah od najmlajših do najstarejših. Prisrčno vas vabimo, da pridete v soboto, 5. decembra, v dvorano POLAJ v Trbovljah in preživite kakšno urico z nami v športnem vzdušju. 

Print Friendly, PDF & Email