Doma Aktualno Delavec padel s strehe

Delavec padel s strehe

Fotografija je simbolična.

Trboveljski policisti so bili včeraj obveščeni o vlomu, za zdaj še neznani storilec je vlomil v stanovanjski hišo in iz nje odnesel več kosov orodja.

Salonitka se mu je zlomila pod nogami

V jutranjih urah je bila policija obveščena o delovni nesreči v podjetju na območju Zagorja. Policisti so na kraju ugotovili, da je delavec opravljal dela na strehi, in sicer menjavo salonitnih plošč. Med delom se mu je salonitka pod nogami zlomila, pri tem je delavec padel s strehe na tla. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v SB Trbovlje. Policisti bodo po zbranih obvestilih napisali poročilo na tožilstvo.

Policisti so obravnavali tatvino denarja in tobačnih izdelkov v gostinskem lokalu na območju Kisovca. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Obravnavali so tudi kaznivo dejanje zatajitve, pri katerem je bilo ugotovljeno, da je občan 30. septembra na bankomatu opravil dvig denarja in ga pozabil v reži bankomata. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Pisal grafite

Policisti so obravnavali prekršek po 13. členu Zakona o varstvu javnega reda in miru, kjer je neznani storilec na objekt napisal več grafitov. Po zbranih obvestilih in v primeru identifikacije zoper kršitelja sledi plačilni nalog oziroma obdolžilni predlog.

Obravnavali so tudi kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, to je kljuke vrat. Policisti bodo napisali poročilo na pristojno tožilstvo.

Hrastniški policisti so včeraj ob 8.47 obravnavali prometno nesrečo v Hrastniku. Do nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti na vozilih je nastalo za okoli 2.000 evrov materialne škode.

Beračil pred trgovskim centrom

Ob 11. uri so bili policisti obveščeni o poškodovanju pnevmatik na osebnem vozilu, škode je za 250 evrov.

Prometna nesreča se je zgodila tudi zgodaj popoldan na Dolu pri Hrastniku. Do nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti, pri tem je na vozilih nastalo za okoli 1.500 evrov materialne škode.

Hrastniški policisti so bili obveščeni tudi o vsiljivem beračenju tujca pred trgovskim centrom. Policist so omenjenemu izdali plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email