Doma Aktualno Delovna nesreča v Gabrskem

Delovna nesreča v Gabrskem

Policisti so bili popoldan obveščeni o padcu drevesa na vozišče regionalne ceste v Kisovcu, pri tem je drevo padlo tudi na osebno vozilo, ki je v tistem trenutku peljalo po cesti. V dogodku se ni nihče telesno poškodoval. Policisti so kraj do prihoda upravljalca ceste zavarovali in urejali promet.

V nočnem času so bili policisti obveščeni o še enem padcu drevesa na regionalni cesti pri odseku od Vidrge proti Izlakam. Policisti so zavarovali kraj do prihoda upravljalca ceste, saj je bil promet oviran in vožnja po regionalni cesti zaradi padlega drevesa ni bila mogoča.

V Gabrskem se je okoli 12.50 zgodila nesreča pri delu. Po do sedaj zbranih obvestilih in ugotovitvah ogleda so policisti ugotovili, da se je lažje poškodoval uslužbenec elektra, ko je izvajal meritve obremenitev na transformatorski postaji v objektu. Pri tem je uporabljal predpisano merilno opremo. Med delom je iz neznanega razloga prišlo do preboja napetosti, pri čemer je delavec utrpel manjše opekline rok in obraza. O dogodku je bil obveščen tudi delovni inšpektor, ki se ogleda kraja ni udeležil. Po vseh zbranih obvestilih bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Policisti v Trbovljah so bili obveščeni o tatvini iz kletnih prostorov stanovanjskega bloka. Tatvina naj bi bila izvršena med 13. 5. in 27. 5. 2019. Lastnik je bil oškodovan za 100 evrov.

FOTO: Na cesto (spet) padlo drevo

Print Friendly, PDF & Email