Doma 1+1=2 Dobre novice z Glasbene šole Trbovlje

Dobre novice z Glasbene šole Trbovlje

Na območni reviji Preplesavanja 2018 (na dveh izbornih nastopih je sodelovalo čez 60 miniatur, pred tem, na območnih revijah pa prek 130), ki je potekalo 28. maja 2018 v ljubljanskih Španskih borcih sta bili obe sodelujoči plesni skupini izbrani na tekmovalna festivala (vse v organizaciji JSKD RS).

SODOBNI PLES 4.- 6. razred na festival plesne ustvarjalnosti mladih ŽIVA 2018, SODOBNI PLES 1. in 2. razred pa na Mini festival otroških plesnih skupin PIKA MIGA 2018. Jesen bo spet tekmovalna in se že veselimo skupaj z mentorico Kajo Janjič
Šolsko leto se zaključuje zelo, zelo uspešno. Mlada pianista pod mentorstvom učiteljice Sanje Šehić sta se udeležila 2. Mednarodnega tekmovanja Tartini v Piranu. Hana Mazereku je v B. kategoriji dosegla 2. nagrado, Matevž Golob v A. kategoriji pa kar 1. nagrado.

Letošnjemu izkupičku nagrad naše šole so dodale še eno I. nagrado na tem istem tekmovanju violinistka Vesna Zupančič v A kategoriji, z učiteljico Danijelo Djordjević in korepetitorko Urško Meglič. Glasbeni šoli Trbovlje so prislužile še zadnje letošnje lepo priznanje.

Print Friendly, PDF & Email