Doma Aktualno DPM Trbovlje danes začne z počitniško zabavo

DPM Trbovlje danes začne z počitniško zabavo

Društvo prijateljev mladine Trbovlje, kot vsako leto organizira poletne počitniške dejavnosti, ki bodo potekale od 2. junija do 31. avgusta 2018, vsak delavnik med 9. in 13. uro.

Za otroke imajo pripravljen pester program, različne športne in družabne igre, različne ustvarjalnice, kopanje na bazenu ter različne izlete.

Foto: arhiv DPM Trbovlje

V prvem tednu druženja v DPM Trbovlje bo v ponedeljek najprej na vrsti spoznavni piknik. V torek bo filmska predstava, sreda bo v znamenju bazena, četrtek bo na vrsti najbolj smešna knjiga rekordov, v petek pa se bodo na DPM Trbovlje spet odpravili na bazen.

Tudi v letošnjem letu DPM Trbovlje omogoča dodatno varstvo otrok, seveda po predhodnem dogovoru. Za vse informacije pa se jih lahko pokliče na teleton: 041 618 414

Zavod za šport Trbovlje bo poskrbel, da bo kopanje za otroke iz socialno šibkih družin v varstvu Društva prijateljev mladine Trbovlje brezplačno.

Pri izpolnjevanju prijavnice starše prosijo, da pod opombe zabeležijo morebitne posebnosti otrok ter točne informacije o odhodu otrokov domov.

Print Friendly, PDF & Email