Doma Aktualno Dva moška napadla občana

Dva moška napadla občana

Fotografija je simbolična.

Nenavadno prijavo so prejeli zagorski policisti, češ da občan koplje po prijaviteljevi parceli. Policisti so na kraju prijavitelja napotili na zasebno tožbo.

Na policijsko postajo se je zglasila občanka in prijavila izgubo registrske tablice LJ HP-323. Najditelja pozivajo, da o najdbi obvesti pristojne.

Patrulja je v Zagorju ob Savi občanu zasegla mlinček, v katerem je bila neznana snov, za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi snovi sledi hitri postopek prekrškovnega organa. Tekom vikenda so zagorski policisti še enemu občanu zasegli snov, za katero sumijo, da je droga. Sledi postopek.

Občan je prijavil krajo kolesa znamke MTB Extreme pro, črne barve. Za storilcem policisti zbirajo obvestila. Sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

V gostinskem lokalu v Zagorju je gost lokala zmerjal drugega gosta. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda oziroma nedostojnega vedenja je bil izdan plačilni nalog.

Patrulja je bila obveščena, da je prijavitelja udaril občan. O zadevi policisti še vedno zbirajo obvestila. Po zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

Policisti so na relaciji Izlake -Trojane opazili oljni madež. Vzdrževalci ceste, služba CGP Novo mesto je madež sanirala.

Zagorjani so intervenirali še v Domžalah, kjer sta dva moška napadla in večkrat udarila občana. Zadeva bo odstopljena v obravnavo pristojni policijski postaji.

Na regionalni cesti v Bevškem se je v petek zgodila prometna nesreča z majhno poškodbo. Policisti so odstopili od ogleda.

V večernem času so policisti v Trbovljah intervenirali zaradi kršitve v zasebnem stanovanju, pri čemer sta se zaradi premoženja sporekla bivša zakonca, v prepiru pa je občanka udarila bivšega moža. Policisti so izdali plačilni nalog.

Na parkirnem prostoru v Trbovljah so policisti obravnavali prometno nesrečo z majhno poškodbo. Na kraju preverjeni pogoji za udeležbo vozil in voznikov v prometu, izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče

V soboto zvečer je občan na relaciji Čeče – Podmeja z vozilom zapeljal v jamo in poškodoval pnevmatiko. Policisti so odstopili od ogleda.

Pred trgovskim centrom so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru. Na kraju je patrulja ugotovila, da je mladoletni občan žalil in vpil na mlajši par. Policisti bodo podali obdolžilni predlog.

Trboveljčan je v nedeljo naznanil, da je neznani storilec preko noči, med 18.00 in 08.30 uro

razbil stransko okno objekta, vstopil v notranjost, ga preiskal, vendar ni ničesar odtujil. Policisti so opravili ogled kraja in za storilcem še zbirajo obvestila. Materialna škoda na objektu znaša cca 100 evrov.

Policisti so prejeli obvestilo občanke, da jo je na dopoldanskem sprehodu na mestni ulici v Trbovljah napadel pes in jo popraskal ter ji strgal majico. Policisti na kraju zbrali obvestila in lastnici psa izdali plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email