Doma Aktualno Dva udeleženca v nesreči utrpela hude telesne poškodbe

Dva udeleženca v nesreči utrpela hude telesne poškodbe

Policisti Policijske uprave Ljubljana so bili okoli 20. ure včeraj obveščeni o prometni nesreči, čelnem trčenju s hudimi poškodbami v Litiji.

Še neznani voznik osebnega avtomobila znamke Renault Laguna je vozil po regionalni cesti skozi Litijo iz smeri Šmartnega pri Litiji proti glavni cesti. V ovinku po klancu navzdol ni prilagodil hitrosti vožnje razmeram na cesti, zato je izgubil oblast nad vozilom. Vozilo je zaneslo na nasprotni vozni pas, po katerem je takat pravilno pripeljal 23-letni voznik osebnega avtomobila Renault clio, za njim pa še 35-letna voznica osebnega avtomobila znamke VW passat.

V vozilu Renault Laguna sta bila v času nesreče 27- in 29-letna moška, oba sta utrpela hude telesne poškodbe in sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v Klinični center Ljubljana, 23-letni voznik in 35-letna voznica sta v nesreči utrpela lažje poškodbe.
Policisti z zbiranjem obvestil glede okoliščin nesreče še nadaljujejo.

Razgrajal po zdravstveni ustanovi

V Zdravstveni ustanovi v Trbovljah se je včeraj nekaj pred 19. uro nasilno vedel pijan občan, ki se ni pomiril niti ob prihodu policistov, zato so ga pridržali od iztreznitve in mu izrekli globo

Občanka je lažno naznanila kršitev družinskega nasilja, saj je lažno naznanila prekršek, za katerega je vedela, da ga ni bilo. Izrekli so ji globo.

Hrastniški policisti so bili včeraj, pred 6. uro obveščeni o prometni nesreči pri TKI Hrastnik. Ugotovljeno je bilo, da je voznik z osebnim vozilom trčil v peško, ki je prečkala prehod za pešce. V nesreči je bila peška poškodovana in odpeljana v SB Trbovlje. Nastalo je za okoli 800 evrov materialne škode.

Kradel odpisane prehrambene izdelke

Zagorski policisti so prejeli nakdnadno prijavo prometne nesreče s telesnimi poškodbami
na območju policijske postaje Sevnica. Po vseh zbranih obvestilih bo zadeva odstopljena na pristojno policijsko postajo v nadaljnje reševanje.

Obvestili so jih o o zaparkiranju vozila na Izlakah na območju podjetja, a je voznik pred prihodom patrulje vozilo umaknil.

Na območju Kisovca so bili obveščeni o sumu tatvine odpisanih prehrambenih izdelkov.

Print Friendly, PDF & Email