Doma Aktualno Dva voznika trčila v podrto drevo

Dva voznika trčila v podrto drevo

Fotografija je simbolična. Foto: občina Trbovlje

Minulo soboto ob 01.40 so bili hrastniški policisti obveščeni, da je na osebno vozilo padlo drevo ter ga poškodovalo. Pri tem je nastalo za okoli 1.500 evrov materialne škode.

Včeraj ob 10.10 so bili policisti obveščeni o sporu dveh občank. Obema so izrekli opozorilo.

Iz avtobusa padla ledena ploskev in poškodovala občanko

Ob 15. uri so bili policisti obveščeni, da je iz avtobusa na občanko padla ledena ploskev in jo poškodovala. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

ob 20.10 so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Kisovcu. Neznani storilec je
oškodoval lastnika in lastnico za nekaj tisoč evrov.

Zagorski policisti so pri kontroli prometa v Kisovcu zaustavili voznika osebnega vozila. Pri postopku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti z elektronskim alkotestom. Voznik je napihal 0,79 mg/l. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola mu je bila prepovedana nadaljnja  vožnja. Zaradi storjenega prekrška zoper voznika sledi obdolžilni predlog.

Patrulja je na relaciji Zagorje -Čolnišče na lokalni cesti zavarovala kraj, kjer je bila na cesti večja skala. Komunalno podjetje je skalo odstranilo.

Policisti so intervenirali v lokalu v Kisovec, kjer naj bi imeli glasno glasbo. Na kraju je bila ugotovljena kršitev, zato so izrekli opozorilo. Ugotovljena je bila tudi kršitev zakona o javnih zbiranjih, zato so izdali plačilni nalog.

Goreli električni kabli, PTT kabel udaril ob hišo

Patrulja je na relaciji Zagorje – Bevško obravnavala prometno nesrečo, kjer je voznik
osebnega avtomobila trčil v podrto drevo. Opravljen je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,17 mg/l izdihanega zraka. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Voznica je z osebnim avtomobilom na GII 108 iz smeri Trbovelj proti Zagorju trčila v podrto drevo.

Patrulja je bila obveščena, da v bližini naslova Pintarjeve ceste gorijo električni kabli. Na kraju je bilo ugotovljeno, da ni prišlo do požara, je pa bila poškodovana električna infrastruktura.

Patrulja je bila poslana na relacijo odcep za Šklendrovec-Podkum, kjer naj bi bila cesta zaradi podrtega drevesa neprevozna in naj bi nastajal zastoj. Pri pregledu relacije so ugotovili, da vozišče ni bilo prevozno za tovorna vozila zaradi nagnjenega električnega kabla na vozišče. Ekipa Elektra je zadevo sanirala.

Delavec Elektra je s službenim vozilom z lestvijo, ki jo je imel pripeto na strehi vozila
zapel v PTT kabel, povešen zaradi snega. Kabel se je snel iz droga ter pri tem zanihal ter udaril ob fasado stanovanjske hiše.

Našli ponarejen bankovec za 50 evrov

V Kisovcu so policisti obravnavali kaznivo dejanje velike tatvine. Obvestila že zbirajo.

Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Dolenji vasi, kršitelju so izdali plačilni nalog.

Obveščeni so bili tudi o zaparkiranem vozilu v Kisovcu. Ob prihodu na kraj ni bilo ugotovljene kršitve. Po dodatnem zbiranju obvestil sledi ustrezen ukrep.

Trboveljski policisti so bili minuli petek obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila 7. decembra, okrog 18.50, v Trbovljah zaradi izsiljevanja prednosti voznika osebnega
avtomobila, ki pri zavijanju na stransko cesto ni pustil vseh vozil mimo in izsilil voznika osebnega avtomobila, ki se je pri tem lahko telesno poškodoval. Zoper povzročitelja bo izveden prekrškovni postopek.

Uslužbenka banke je policiste obvestila o ponarejenem bankovcu za 50 evrov. Bankovec je bil zasežen, policisti še zbirajo obvestila.

Izrekli so mu prepoved približevanja

V nočnem času so 20-letnemu Zagorjanu zasegli neznano snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi mu bo izdana odločba o prekršku.

V soboto zvečer so trboveljski policisti posredovali v sporu med 64-letnim občanom in njegovim 31-letnim pastorkom, ki se je med prepirom nedostojno vedel, zato so mu izrekli opozorilo.

Posredovati so morali tudi v primeru nasilja, ki ga je 46-letnik izvajal nad izvenzakonsko partnerko. Izrekli so mu prepoved približevanja, po vseh zbranih obvestilih bodo proti njemu podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Na parkirišču v Trbovljah je včeraj neznani voznik trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnico oziroma policijo.

Print Friendly, PDF & Email