Doma Aktualno Kolesarska in motoristična nesreča v enem dnevu

Kolesarska in motoristična nesreča v enem dnevu

Fotografija je simbolična.

Včeraj ob 13.00 uri so bili hrastniški policisti obveščeni o prometni nesreči voznika osebnega vozila in kolesarja. V nesreči se je kolesar lahko telesno poškodoval nastalo je za okoli 350 evrov materialne škode. Ugotovljeno je bilo, da kolesar ni vozil po desni strani vozišča, ter da je trčil v osebno vozilo, zato so mu izdali plačilni nalog.

Nekaj pred 23. uro so policisti v Hrastniku občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.

Policisti v Zagorju so včeraj obravnavali prijavo izgubljene denarnice z osebnimi dokumenti. Morebitnega najditelja pozivajo, da obvesti policijo ali predmete prinese na najbližjo policijsko postajo.

Kršitev javnega reda in miru ter poškodovanje mobilnega telefona med izvajanjem stikov z otrokom so včeraj obravnavali policisti, ki z zbiranjem obvestil nadaljujejo, o dogodku bo obveščen tudi pristojni center za socialno delo.

Na območju policijske postaje Litija se je zgodila prometna nesreča I. kategorije. Trčila sta voznik motornega kolesa in voznik osebnega vozila. Skladno z določili 4. odstavka 111. člena Zakona o varnosti cestnega prometa so policisti preverili pogoje za udeležbo v cestnem prometu in odstopili od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov. Udeležencema je bilo izdano obvestilo o odstopu.

Print Friendly, PDF & Email