Doma 1+1=2 Eksperimentiranje med poletjem na šoli dovoljeno!

Eksperimentiranje med poletjem na šoli dovoljeno!

V zadnjem tednu počitnic Gimnazija in ekonomska srednja šola Trbovlje organizira poletno šolo kemije za osnovnošolce. Po pričetku pouka pa kemijski krožek za učence bližnjih osnovnih šol.

Aleksander Medveš

Poletna šola in krožek sta namenjena vsem devetošolcem letnika 2019/2020, ki jih zanima kemija, ki radi eksperimentirajo in raziskujejo ter želijo poglobiti in razširiti svoje znanje.

Poletno šolo in krožek bo vodil Aleksander Medveš, profesor kemije na gimnaziji, ki že vrsto let navdušuje dijake s svojim kemijskim krožkom.

Poletna šola kemije bo potekala od 26. do 28. avgusta 2019 v dopoldanskem času v treh štiriurnih srečanjih v prostorih gimnazije, krožkarji pa se bodo sestajali enkrat tedensko ob sredah po dve šolski uri s pričetkom ob 15.30.

Obe aktivnosti sta brezplačni.

Če se želite udeležiti poletne šole ali se pridružiti krožku, se lahko prijavite na naslov aleksander.medves@gess.si ali preko zasebnega sporočila na Facebooku https://www.facebook.com/aleksander.medves ali s sporočilom SMS na 040 647 949.

Prepričani smo, še doda profesor Medveš, ki pripravlja kup zanimivih poskusov: da bodo otroci na krožku pridobili veliko novih znanj in spoznali nove prijatelje, ki jih druži veselje do kemije”.

Kratka videopredstavitev krožka:

Print Friendly, PDF & Email