Doma Šport Estradniki zavzeli trboveljsko igrišče

Estradniki zavzeli trboveljsko igrišče

V Športnem Parku Rudar Trbovlje so pred dobrim tednom ponovno igrali nogomet v spomin na nekdanjega predsednika, športnega direktorja in v prvi vrsti nogometnega zanesenjaka Alfreda Petriča.

Organizatorji, Veterani NK Rudar Trbovlje, so tokrat že sedmič zapored pripravili memorialni turnir Alfreda Petriča, z dopisom 2019. Poleg dveh ekip domačih veteranov, ki so bili razdeljeni na podlagi starosti (do 45 let in nad 45 let), je povabilo sprejela tudi zelo zanimiva nogometna ekipa »Reprezentanca estradnikov Slovenije«, ki je sestavljena iz mnogih znanih osebnosti sveta glasbe in zabave, ki radi igrajo nogomet.

Vreme je tokrat malce ponagajalo vsem ljubiteljem veteranskega nogometa, saj poleg obrazov starejših nogometnih igralcev Rudarja in gostov, žal ni bilo kakšnega pretiranega obiska. Vseeno pa slabo vreme ni odvrnilo od igranja nogometa veteranov vseh ekip, ki so prikazali zelo všečen in gledljiv nogomet. Vse tekme je sodil sodnik Almir Džinalić.

Po končanem igralnem delu so se vsi nogometaši in ostali veterani zbrali na vrhu tribune pred veteransko sobo, kjer so se najprej okrepčali s hrano in pijačo, nato pa je sledilo še podeljevanje pokalov za udeležbo. Te je, ob spremljavi napovedovalca, podeljeval nekdanji selektor slovenske nogometne članske vrste Zdenko Verdenik, ki je ob koncu vsem zbranim namenil še nekaj besed, s katerimi je strnil svoje spomine na Petriča ter na nekdanji nogometni klub ter sedanji NK Rudar Trbovlje, ob katerem je izrazil željo, da bi se ta zasavski nogometni biser dvignil in počasi vrnil na ponosna nogometna pota. Poleg njega je nekaj besed vsem zbranim namenil tudi vodja ekipe »estradnikov« Jani Jerant.

Sodelujoče ekipe:
Nogometna reprezentanca estradnikov Slovenije: Tomaž Klemenčič (selektor), Marko Loredan, Dorjan Granda, Matevž Derenda, Etien Huskić, Maj Vlašič, Jani Jerant (vratar), Miha Gorše, Denis Dečman, Rafael Zupanc Raf (kapetan), Uroš Zupan, Nejc Peharc, Miha Brecelj in Miha Guštin Gušti.

Veterani NK Rudar Trbovlje (do 45 let): Damjan Flere (vratar), Dejan Tojagić, Sevludin Abdić, Damir Memišević, Edin Tabaković, Miha Petauer, Marko Majcen, Robert Pikl, Dalibor Bjelovuk in Rok Lamovšek.

 

Veterani NK Rudar Trbovlje (nad 45 let): Obrad Mudrinić (vratar), Mehmedalija Pjević, Blaž Presečki, Milan Karamarković, Zvone Razboršek, Antonio Buovski, Jano Sotenšek, Aleš Florjanc, Aziz Memišević, Ranko Madžarević, Ibrahim Fejzić, Matej Kirbiš, Šefik Alić in Matjaž Brundič.
AVTOR ČLANKA: Darko Kunič

Print Friendly, PDF & Email