Doma Aktualno FOTO: V Zasavje pripeljala lepotne hite, ki so obnoreli svet

FOTO: V Zasavje pripeljala lepotne hite, ki so obnoreli svet

Strast do urejanja ženskega telesa in lepotičenja je Polono Šmid pripeljala do svojega lastnega salona Dermapolis. Leta se je urila v ljubljanskih in domžalskih salonih, se učila v Avstriji, pridobila nemalo licenc, z željo, da bi sledila vsem trendom lepotne industrije in svojim strankam nudila vrhunsko kakovost.

Vse to pa je vodilo v logičen zaključek – otvoritev lastnega salona v Trbovljah, kjer že od prvega dne strankam nudi najnovejše, kar tržišče ponuja. Odločno zagovarja visoko kvaliteto opravljenih storitev in izdelkov. “Polovičarstva pri meni ni” je odločna Zasavka, ki prepogosto v svoj salon sprejme stranke, kjer popravlja za drugimi. Verjamem v to kar delam, še doda in, če bi se še enkrat odločala za poklicno pot, bi izbrala popolnoma enako.

Dermapolis predstavlja kvaliteto izdelkov in storitev, pri tem ni kompromisov. Polona in ostale kozmetičarke strankam vedno svetujejo to, kar verjamejo da je dobro zanje. “Če vidimo, da kakšna storitev ni primerna zanjo, celo škodljiva za njeno stanje – preko tega zagotovo ne bomo šli.”

Madero terapija največji hit letošnjega leta

Prvi v Zasavju letos nudijo Madero terapijo, sodobno valčkanje proti celulitu, ki je obnorelo Slovenijo in svet. “Zadnje tedne cele dneve valjčkamo” v smehu doda Polona. Sicer pa je pred poletjem tudi vedno gneča za tensprej, za toniranje telesa. Toniranje je še ena stvar, ki jo nudijo edini v Zasavju.

Sicer pa Polona v salonu pozdravi veliko bodočih nevest, ki jim pripravijo poročni tretma. Vse več se odločajo za kemijski piling, za različne depilacije, masaže … “Strokovnost je v našem salonu na prvem mestu, slavimo tudi po inovativnih pristopih. Če je nekaj novega in dobrega na trgu, bo zelo hitro tudi pri nas,” zagotavlja podjetna Trboveljčanka.

V salon se stranke vračajo, saj si zanje vedno vzamejo čas. Svetovanje je del vsake storitve, zagotovi Polona. Da lahko držijo najvišjo kakovost pa je odraz stalnih izobraževanj.

Poleg salona, kjer tudi prodajajo kozmetične izdelke, lahko nakupujete tudi v spletni trgovini Dermapolis, kjer boste zagotovo našli kaj zase: TUKAJ!

FOTO:

Prispevek je oglasno sporočilo.

Print Friendly, PDF & Email