Doma Aktualno FOTOGALERIJA: “To je moj čas, čarobni čas!”

FOTOGALERIJA: “To je moj čas, čarobni čas!”

Adrijana Urh najbolj uživa ob koncu leto, ko ustvarja novoletne dekoracije.

 

»To je moj čas, čarobni čas« navdušeno pove cvetličarka Adrijana Urh, ki neizmerno uživa v prednovoletnem času, ko ustvarja: »To je zame nekaj najlepšega«.

Od vseh aranžmajev in okrasitev, ki jih skozi celo leto pripravlja, jo prav najbolj veseli ustvarjanje adventnih venčkov in novoletnih aranžmajev. »Tudi ljudje so dobro razpoloženi in srečna sem, ko jim s svojim izdelkom polepšam dom, včasih tudi poslovni prostor« s prešernim nasmeškom nadaljuje naša sogovornica.

»Flower box-i« tudi v novoletni izvedbi

Priljubljeni “flower box-i” v zimski verziji.

V trboveljski cvetličarni A-ROSA na Ulici 1. junija je že v začetku tedna pripravila prve venčke. Nekaj takšnih za na mizo, tudi takšne za na vrata in, ker so »flower box-i« malodane njen žig je skoraj samoumevno, da je dekoracije postavila tudi v čudovite okrogle škatle.

V cvetličarni A-rosa je Adrijana poskrbela za bogat in raznolik darilni program. Našli boste darila primerna za moške, ženske, poslovne partnerje in tudi kaj simpatičnega za otroke.

Barva adventa je vijolična

Še vedno prevladuje zlata, srebrna in vijolična, tudi rdeča. Mnogi ne vedo, da je barva adventa vijolična in ne rdeča, nas poduči. Rdečo barvo v božični čas je prinesla amerikanizacija, advent pa izvira iz krščanstva.

V soboto, 30.11.2019 razstava novoletnih dekoracij in pogostitev med 8. in 17. uro!

Adrijana je pripravila prve dekoracije po svojih zamislih, občutjih. Ko pridejo strank v lokal in imajo drugačno idejo, pa postane še bolj zanimivo, pravi. »Všeč mi je, ko lahko njihove želje uresničim.«

Da bi strankam ponudila najlepše in najboljše božične zvezde jih je skrbno izbrala pri domačem, slovenskem ponudniku. Poleg klasičnih rdečih, so na voljo tudi bele in tokrat tudi mini zvezde v več barvah.

Print Friendly, PDF & Email