Doma Aktualno Glasna glasba, droge in podor

Glasna glasba, droge in podor

Iz policijske postaje Hrastnik nam sporočajo, da so 7. februarja 2019 ob 14.30 uri policisti moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.

Istega dne 16. uri so policisti moškemu prav tako zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo. Dobri dve uri kasneje so bili prejeli obvestilo o glasni glasbi iz stanovanja. Policisti so kršiteljici izdali plačilni nalog, v večernih urah pa o tatvini kolesa. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za 400 evrov.

Naslednji dan ob 19.55 uri so policisti PP Hrastnik vozniku osebnega vozila, zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli osebni avto. Zoper voznika je bil podan obdolžilni predlog.

Ob 20.13 uri so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za 1.500 evrov.
9. februarja 2019 ob 16.15 uri so bili policisti PP Hrastnik obveščeni s strani svojcev o pogrešanem moškem. Policisti so pogrešanega izsledili.

V Trbovljah so bili policisti s strani OKC PU Ljubljana napoteni na kraj, kjer po vozišču hodi neznan moški, ki ustavlja vozilo in obstaja nevarnost povoženja. Patrulja je izsledila pešca, izdan mu je bil plačilni nalog.

V nedeljo ob 10.30 so bili policisti PP Trbovlje obveščeni o prometnem dogodku na parkirišču pri prodajalni. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do poškodbe na parkirišču zaradi odpiranja vrat. Škoda znaša približno 100 evrov.

Policisti PP Zagorje so bili obveščeni s strani prodajalca, da ima težave s stranko. Na kraju so policisti zbrali obvestila in niso zaznali elementov kaznivega dejanja ali prekrška.
Vozniku osebnega vozila je padel kamen na pokrov motorja. Policisti so prometni dogodek zabeležili.
Policiste PP Zagorje je občan obvestil, da ima zaparkirano garažo. Patrulja je na kraju ustrezno ukrepala.
Posredovali so tudi na naslovu, kjer naj bi imeli glasno glasbo. Na kraju ni bilo zaznane kršitve.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo II. kategorije. Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije. Izvedli so ustrezen ukrep. Patrulja je vozniku osebnega vozila po Zakonu o pravilih cestnega prometa zasegla vozilo, saj ni posedoval vozniškega dovoljenja. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog.

Patrulja je bila obveščena o plazu na lokalni cesti Sp, Izlake – Pušava pri odcepu za Zavine. Obveščene so bile pristojne službe. Obvoz je urejen.

Policiste je občan obvestil, da je izgubil ključe od osebnega avtomobila. Morebitnega najditelja naprošamo, da pokliče na brezplačno številko 113 ali najbližjo policijsko enoto.

Patrulja je bila obveščena, da prijavitelja moti glasna glasba. Na kraju je bil izveden ustrezen ukrep.

Obvestilo

Vse udeležence v cestnem prometu obveščajo, da je do nadaljnjega popolna zapora zasavske glavne ceste II. reda, zaradi skalnega podora.

Ves promet, tudi tovorni, poteka po regionalni cesti Zagorje – Trbovlje (čez Slačnik), kjer je potrebna dodatna previdnost, da bo promet lahko potekal varno in nemoteno. Vsi udeleženci naj omenjeno okoliščino ustrezno upoštevajo tudi pri načrtovanju želene poti v smeri Zagorja oz. Ljubljane, ker se potovalni čas malenkostno podaljša, zato jih pozivamo k veliki meri strpnosti.

Print Friendly, PDF & Email