Doma Aktualno Grozila vozniku avtobusa

Grozila vozniku avtobusa

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v Zagorju. Zaradi vožnje po nasprotnem pasu je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

Policija je bila obveščena tudi, da je neznani voznik s tovornim vozilom poškodoval ograjo podjetja v Kisovcu. Pri tem je nastala materialna škoda. O dogodku še zbirajo obvestila. Zoper povzročitelja prometne nesreče s pobegom sledi ustrezen ukrep.

Patrulja je intervenirala v Trbovljah, kjer sta dva moška grozila vozniku avtobusa. Po prvih zbranih obvestilih se bo voznik avtobusa zglasil na pristojno postajo in podal podrobnejše informacije.

Na Izlakah naj bi bilo po izjavi občana zaparkirano vozilo. Policisti so pregledali okolico, vendar na kraju ob prihodu kršitve niso zaznali.

V Hrastniku se je sprožil alarm in obvestili so policijo o vlomu v poslovni objekt na območju. Možje v modrem so izvedli prve ukrepe in zbrali obvestila, obenem pa prijeli dva storilca – otroka in mladoletnika.

O zadevi so obvestili starše, ki so radovedna mladostnika prevzeli. Sledijo ustrezni akti na pristojne službe. Zadeva pa bo predana v nadaljnjo obravnavo pristojnim policistom, poročajo.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o poškodovanju osebnega vozila. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec poškodoval osebni avto, ter s tem oškodoval lastnika za okoli 300 evrov.

Nekaj čez 13. uro je v Hrastniku moški uriniral pred trgovino, zato so mu policisti izdali plačilni nalog.

Okoli 14. ure se je zgodila prometna nesreča, zaradi vožnje po levi strani vozišča. V nesreči je nastalo za okoli 4.400 evrov škode.

Print Friendly, PDF & Email