Doma Aktualno Grožnje, pretepi, maščevanje – in vse to samo včeraj

Grožnje, pretepi, maščevanje – in vse to samo včeraj

Fotografija je simbolična.

V Zagorju so včeraj policisti zabeležili kaznivo dejanje Preprečitev uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi po 299. členu KZ-1 na območju Trbovelj. Po vseh zbranih obvestilih zoper osumljenca sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Oškodovanec v Kisovcu je naznanil poškodobo vrat stanovanja s stani znanca in kaznivo dejanje grožnje, po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Na območju Ravenske vasi je bila obravnavana kršitev javnega reda in miru v stanovanju med najemnikom in najemodajalcem. Kršiteljici bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve 6. člena Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Trboveljski policisti so sprejeli prijavo o tatvini artiklov v vrednosti 30 evrov, katero je izvršil neznanec že prejšnji teden v trgovini v Trbovljah.

V dopoldanskem času so intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med 29-letnikom, ki je nepravilno parkiral svoje vozilo, in 56-letnikom, ki je nato z roko udaril po njegovem vozilu in ga poškodoval. Zaradi nepravilnega parkiranja je bila 29-letniku izrečena globa, zaradi kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari pa bodo policisti zoper 56-letnika podali kazensko ovadbo na pristojno sodišče.

V večernem času so intervenirali v Trbovljah, kjer je 51-letnik žalil in se nedostojno vedel do svoje hčerke. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper kršitelja izveden prekrškovni postopek.

V nočnem času so intervenirali v Kisovcu, kjer je 32-letnik prišel do stanovanja 51-letnika, s katerim sta v sporu, ter razbil steklo na vratih. Po vseh zbranih obvestilih bomo zoper kršitelja ustrezno ukrepali.

Včeraj ob 19.00 se je zgodila prometna nesreča na Ojstrem, v kateri je bil udeležen voznik trikolesnika, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča in se lahko telesno poškodoval. V nesreči je nastalo za okoli 500 evrov materialne škode.

V istem času so hrastniški policisti prispeli tudi na kraj nesreče, v kateri je bil udeležen kolesar, ki je padel in se poškodoval, odpeljan je bil v bolnišnico Trbovlje. Nekaj škode je nastalo tudi na kolesu.

Print Friendly, PDF & Email